“Hataları azamiye indirmek için çalışıyoruz”

“Hataları azamiye indirmek için çalışıyoruz”

Yenicami’de ikinci yarı hazırlıkları devam ederken, Acapulco Resort Hotel’deki kampta kaleciler belirlenen program dahilinde çalışıyor

A+A-

Yenicami’de ikinci yarı hazırlıkları devam ederken, Acapulco Resort Hotel’deki kampta kaleciler belirlenen program dahilinde çalışıyor. Kaleci antrenörü Hakan Dervişoğlu nezaretinde yoğun bir hazırlık dönemi geçiren Ercan Samancıoğlu ve İdris Yekli, ikinci yarıda en iyi şekilde görev yapabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Süper Lig’in ilk yarısında Ercan 13 maçta, İdris 2 maçta Yenicami kalesini korumuştu.

 

Dervişoğlu: “Kalemizde gördüğümüz gollerin analizini yaptık”

Yenicami kaleci antrenörü Hakan Dervişoğlu, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada kalecilerin arzu ve isteklerinin had safhada olduğunu belirtti. Antrenmanlarda neşeli bir ortam olduğunu belirten Dervişoğlu, “Kalecilerimizin arzu ve istekleri had safhada. İlk devrede kalemizde gördüğümüz gollerin analizin yaptık. Antrenman programını bu yönde düzenledik. Kendileri de yapmış oldukları hataları biliyorlar. Hataları azamiye indirmek için çalışıyoruz ki başarılı olabilelim” dedi.

Bu haber toplam 1152 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.