Gülcan devam edecek

Gülcan devam edecek

Gençler Birliği’nde kulüp başkanı Mustafa Gülcan ve yönetimi göreve devam etme kararı aldı.

A+A-

Hüseyin Kıral

Haziran ayı ortasında Olağan Genel Kurulunu yapmaya hazırlanan Süper Lig ekiplerinden Gençler Birliği’nde başkan Mustafa Gülcan yaptığı açıklamada istikrarın devam etmesi için tüm ekip olarak yeniden aday olduğunu belirtti. Son iki sezondur Teknik Direktör Hasan Topaloğlu ve ekibi ile güzel işlere imza attıklarının altını çizen başkan Gülcan, son iki sezon da şampiyonluğun kaçırılmasının tamamen tecrübesizlikten kaynaklandığını, şimdi hem kendileri hem de futbolcuların daha çok deneyimli olduğunu, bu nedenle önümüzdeki sezonda mutlaka bir kupa kaldırmak istediklerini söyledi.

 

Gülcan, “Kupa kaldırmadan bu işin peşini bırakmam”

Süper Lig’de son iki sezonda teknik heyet ve futbolcuları ile birlikte çok efor sarf ettiklerinin altını çizen Gençler Birliği Kulüp Başkanı Mustafa Gülcan, yeni sezonda takımdan ayrılan Arif’in dışında kadroyu koruyacaklarını, yapılacak takviyelerle de daha güçlü bir Gençler Birliği izleteceklerini belirtti. Sercan Çoban, Engin Yılmaz ve üçüncü yabancı oyuncu olarak Miranda’yı renklerine bağladıklarını belirten Gülcan, “Hocamızın bize verdiği direktifler doğrultusunda bir iki isimi daha transfer ederek sezona erken hazırlanmak istiyoruz” dedi. Tüm kulüp başkanları gibi hayalinin Süper Lig’de kupa kaldırmak olduğunu açıklayan Mustafa Gülcan, “Kupa kaldırmadan bu işin peşini bırakmayacağım” açıklamasını yaptı.

 

“Benim başkanlığım da hedef hep şampiyonluk oldu”

2014 – 15 sezonunda ligi dördüncü, kupada da çeyrek final, geçtiğimiz sezon ise ligi yine dördüncü, kupada ise bir tur daha ilerleyip yarı final oynadıklarını belirten Gençler Birliği Kulüp Başkanı Mustafa Gülcan, “Son iki sezonda kazandığımız deneyim sayesinde, bizlere hedefi yine şampiyonluk olarak belirlememize neden oldu” dedi. Gülcan, “Teknik heyet ve takım kadromuza da baktığım zaman bu hedefin yanlış bir hedef olmadığını ve önümüzdeki sezon hedefe ulaşmak için son iki sezonda harcadığımız eforun iki katını harcamaya camia olarak hazırız” dedi.

Bu haber toplam 2024 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.