“Gözümüz yukarılarda”

“Gözümüz yukarılarda”

Yeni sezon hazırlıkları için sahaya inen Çetinkaya’da Teknik Direktör Derviş Kolcu, hedefin kupa olduğunu belirtirken, ligde ise ilk beş olduğuna işaret etti.

A+A-

Yeni sezon hazırlıklarına üç hafta önce salonda başlayan Çetinkaya bugün kendi tesisleri olan Kemal Küçük Metehan Spor Tesisleri’ndeki çim sahada resmi açılışını gerçekleştirdi. Yabancı oyuncuları dışında tam kadro olarak sahaya inen Çetinkaya’da teknik direktör Derviş Kolcu, hedeflerinin kupa olduğunu, ancak ligde de ilk beşin içinde olmak için çalışacaklarına işaret etti. Kulüp başkanı Dr. Bülent Dizdarlı ve yönetim kurulu üyelerinin çabaları ile birlikte alt yapılarda yeniden çalışmaların başladığını ve bu çalışmaların Çetinkaya’nın geleceğine ışık tutacağını belirten Kolcu, “Gelecek sezonlarda daha güçlü bir Çetinkaya için şimdiden kolları sıvadık ve bunu başarmak için de elimizden gelenin fazlasını yaparak bunu başarmak istiyoruz” dedi.

 

Kolcu: “Felix bugün, Amani ise 22 Temmuz’da aramıza katılacak”

Yeni sezon hazırlıkları için resmi açılışını yapan Çetinkaya’da Teknik Direktör Derviş Kolcu şu ana kadar Hamitköy’den Toykan Hacet’i transfer ettiklerini, ancak transferin devam edeceğini belirtti. Kolcu, “Yabancı oyunculardan Felix’in bugün sabah adaya geleceğini, Amani’nin ise 22 Temmuz’da takıma katılacağını” söyledi. Üçüncü yabancı konusunda çok fazla acele etmediklerinin altını çizen Kolcu, “İki hafta içinde takımın kurgusu belli olduktan sonra en ihtiyaç duyulan yere alınacağını” söyledi.

 

“İki etaplı kam programı hazırladık”

“Yabancı oyuncularında aramıza katılıp yerli oyuncu transferini de tamamladıktan sonra 1-4 Ağustos tarihleri arasında ilk etap kampı yapmak istiyoruz” diyen Çetinkaya Teknik Direktörü Derviş Kolcu, “İkinci etap kampının ise 16 – 22 Ağustos Pia Bella tesislerinde yapılacağını” söyledi.  Kolcu, “Yeni sezon hazırlık süresince de 10 hazırlık maçı yapacaklarını ve ilk hazırlık maçının 31 Temmuz günü Lapta ile oynayacaklarını” söyledi.

 

“Lefkoşa Kupası için hazırlıklar sürüyor”

Çetinkaya Teknik Direktörü Derviş Kolcu, yeni sezon hazırlıklarının tüm takımlar için çok yoğun geçtiğini ve bu yoğunluk içinde Lefkoşa’nın Süper Lig takımları arasında ‘Lefkoşa Kupası’ adı altında bir organizasyon yapma hazırlığı içinde olduğunu” söyledi. 28 – 31 Ağustos tarihleri arasında Çetinkaya ile birlikte Yenicami, Küçük Kaymaklı ve aralarına bu yıl katılan Göçmenköy ile birlikte ‘Lefkoşa Kupası’ organizasyonunda futbol severlere sezon öncesi iyi bir turnuva yapmak için çalışmaların yoğun bir şekilde geçtiğini” söyledi. 

   

“Sıkıntılar geride kaldığına inanıyorum ve görüyorum”

Geçtiğimiz sezon sıkıntılar nedeni ile sezona çok geç başlaya bildiklerinin altını çizen Çetinkaya Teknik Direktörü Derviş Kolcu, “yeni başkan ve yönetimle sezonun planlamasını tamamladık, şimdi sıra takımla birlikte çalışıp sezona en iyi şekilde başlamak istiyoruz” dedi. Kolcu, “geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında göstermiş olduğumuz başarıya devam etmek için ayni disiplin ve istekle çalışmaya devam ederek koyduğumuz hedefe ulaşacağımıza inanıyorum” dedi. Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerinin çapaları ile sıkıntıların geride kaldığına inandığını ve bunu bizzat gördüğüne belirten Derviş Kolcu, “iyi bir takım yaratarak gelecekte de alt yapıdan yetişecek oyuncularında takıma katılması ile birlikte Çetinkaya’nın geleceğini sağlama almak istiyoruz” dedi.

 

Fotoğraf: Kanı Aldağ

Bu haber toplam 1237 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.