“Gösterilen performans beni memnun etti”

“Gösterilen performans beni memnun etti”

Girne Halk Evi teknik direktörü Rıza Erseven, takımın başına geldiği günden bugüne kadar yaptığı gözlemlerdi YENİDÜZEN’e anlattı

A+A-

Halit Dağ

K-Pet Birinci Lig’in güçlü ekiplerinden Girne Halk Evi’nin teknik direktörü Rıza Erseven YENİDÜZEN’e açıklamalar yaptı. Erseven, takımından oldukça memnun olduğunu dile getirerek, bu hafta sonunda karşılaşacakları Görneç deplasmanının kolay olmayacağını ifade etti.

 

Erseven: “Ortaya koyulan mücadeleden oldukça memnunum”

Girne Halk Evi teknik direktörü Erseven, takımın başında olduğu hem Bostancı Bağcıl, hem de Esentepe maçlarında ortaya konulan mücadeleden memnun olduğunu söyledi. Erseven; “Takımın başına geldiğim günden bu yana 1 haftayı geçti ve 2 maç kazandık. Oyuncuların istek arzularından, saha içerisinde gösterilen performanstan ve ortaya konulan mücadeleden gayet memnunum yukarılara tırmanmak istiyorsak her maçı kazanmamız gerekiyor. Bu hafta çok zorlu bir Görneç maçımız olacak. Bana göre Görneç deplasmanı ligin en zor deplasmanlardan biri. Bu maça 4 idmanla hazırlanacağız. Sahanın sentetik olması bizi zorlayacak. Umarım sahadan galip ayrılan taraf biz oluruz.

 

“Şu anda bir sorunumuz yok”

Kırmızı beyazlı ekibin teknik patronu Rıza Erseven konuşmasının devamında; “Takımımızda birçok oyuncumuzda sakatlıklar var. Ahmet Saygı’nın iyileşse de takıma katılması biraz zaman alacak. Bunun dışında başka sorunumuz bulunmuyor. Başkan ve Yönetim Kurulu’nun takımın her an yanında olması bizi oldukça mutlu ediyor.

 

Bu haber toplam 1040 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.