Gönyeli’de hedef daha iyisi

Gönyeli’de hedef daha iyisi

Kötü bir ilk devre geçiren Gönyeli, daha iyi bir ikinci devre için çalışmalarını sürdürüyor

A+A-

AMAÇ LİGE TUTUNMAK… Gönyeli Teknik Direktörü Turan Altay: “Tek amaç takımı kümede tutmak, kupada da gidilecek yere kadar gitmek. Mahmut ve Tunahan gibi iki ihtiyacımız olan oyuncuyu aldık. İki de forvete yabancı oyuncusu arayışlarımız sürüyor”

Hüseyin KIRAL

K-Pet Süper Lig’in ilk yarısında kötü bir devre geçiren Gönyeli, daha iyi bir ikinci yarı için hazırlıklarını sürdürüyor. Takımın deneyimli teknik direktörü Turan Altay, “Tek amaç takımı kümede tutmak, kupada da gidilecek yere kadar gitmek” açıklamasını yaptı.

 

Altay: “İhtiyacımız olan oyuncuları aldık”

İlk yarıda kötü sonuçlarla ligi kötü bir yerde tamamladıklarının altını çizen Gönyeli Teknik Direktörü Turan Altay, “Mahmut ve Tunahan gibi iki yetenekli ve ihtiyacımız olan oyuncuları transfer ettik. Şimdi ise yöneticilerimiz Yağış’ın transferini bitirmek için yoğun mesai harcıyorlar, umarım en kısa sürede bu işlemde tamamlanır ve önümüzü daha net görürüz” dedi.

 

Forvete iki yabancı takviye arayışı

İki de forvet mevkisine yabancı oyuncu arayışlarının devam ettiğini belirten Gönyeli Teknik Direktörü Altay, “Arzuladığımız yabancı oyuncuları da bulduğumuz takdirde güzel bir ikinci yarı geçireceğimize inanıyorum” açıklamasını yaptı.

 

“Tek amaç lige tutunmak”

Ligde tek amaçlarının lige tutunmak olduğunun altını çizen Altay, “Kupada Küçük Kaymaklı ile kendi evimizde oynayacağız. Bu avantajı iyi kullanıp kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1248 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.