Goller ikinci yarıda

Goller ikinci yarıda

Haftanın açılış maçında bu akşam karşılaşacak olan Yenicami ve Mağusa Türk Gücü kaydettikleri 33’er golün çoğunu ikinci yarılarda filelerle buluşturdu

A+A-

K-Pet Süper Lig’in 11’inci hafta açılış maçında bugün şampiyonluğun iki favorisi Yenicami ile Mağusa Türk Gücü karşı karşıya gelecek. İki ekip arasındaki mücadele saat 19.00’da Atatürk Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmayı Kerem Eran yönetecek. Geride bıraktığımız sezon iki ekip arasındaki mücadele bu sezona da taşınmış durumda. İki ekipten Yenicami haftaya lider girerken, Mağusa Türk Gücü bir puan gerisinde ikinci sırada bulunuyor. Bu bağlamda karşılaşma haftanın en dikkat çekici mücadelesi olarak ön plana çıkıyor.

 

En golcü iki takım

Her iki ekip de ligde şu ana kadar 33’er gol kaydetti. Yenicami oynadığı 10 karşılaşmanın tamamında da gol atma başarısı gösterirken, Mağusa Türk Gücü ilk iki hafta dışında diğer müsabakalarda aldığı sonuçlarla dikkat çekti. İki ekip kaydettikleri 33’er golle ligin şu ana kadar en golcü iki takımı durumunda.

 

İki ekip de ikinci yarıda açılıyor

İki takımın attığı gollere bakıldığında Yenicami ve Mağusa Türk Gücü’nün kaydettiği 33’er golün çoğunu ikinci yarıda kaydettiği görülüyor. Yenicami bu sezon müsabakaların ilk yarılarında 9 gol, Mağusa Türk Gücü ise 11 gol attı. Yenicami ikinci yarılarda 24, Mağusa Türk Gücü ise 22 gol kaydetti.

 

Son yarım saatte açılıyor

Yenicami’nin bu sezon attığı gollere bakıldığında ise büyük bir çoğunluğu maçların son yarım saati olan 61 ile 90’ıncı dakikalar arasında attığı görülüyor. Yenicami bu periyotta rakip fileleri 18 kez havalandırırken, uzatmalarda 2 gol buldu. Keza Mağusa Türk Gücü ikinci 45 dakikada gol yollarındaki etkinliği arttırdı. MTG ikinci yarılarda 22 gol atarken, son yarım saatte 15 gol kaydetme başarısı gösterdi, uzatmalarda ise gol kaydetmedi.

 

Sonradan açılıyorlar

Yenicami bulduğu gollerin çoğunu 61-75 ve 76-90 dakikaları arasında buluyor. Siyah beyazlılar bu periyotlarda 9’ar gol kaydetti. Mağusa Türk Gücü ise en fazla golü maçların son çeyreğinde buldu. Yeşil sarılı ekip son 15 dakikada 8 gol kaydetti.

 

Yenicami’de Abaka ön planda

Yenicami’de en golcü isim ise 10 golle Serge Abaka olarak görülüyor. Onun ardından sakatlığı bulunan ve bir süre sahalardan uzak kalacak olan 6 gollü Hasan Celil Evren yer alıyor. Bir diğer yabancı oyuncu Anthony Mfede ise 5 golle sıralamada yer alıyor.

 

MTG’de Peter, Uğur ve Dinopeter başı çekiyor

Mağusa Türk Gücü’nde bu sezon kaydedilen 33 golün 23 tanesi üç isimden geldi. Bu isimlerin başında Ebimobowei Peter 10 golle geliyor. Peter’in ardından 7 golle Uğur Gkö, 6 golle Dinopeter yer alıyor.

goller.jpg

Bu haber toplam 1608 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.