Girne Halk Evi yeniden Süper Lig’de

Girne Halk Evi yeniden Süper Lig’de

Süper Lig’e yükselen 3’üncü ekip belli oldu.

A+A-

Hüseyin Özbarışcı

K-Pet Birinci Lig Play off grubunun son karşılaşması dbu akşam Üner Berkalp Stadı’nda oynandı. Girne Halk Evi ile Esentepe’nin karşılaştığı maçta gol sesi çıkmadı ve bu sonuçla birlikte Girne Halk Evi, 1 sezon aradan sonra yeniden Süper Lig’e yükselen ekip oldu.

 

Nefes kesen maçta gol sesi yok

Girne Halk Evi ile Esentepe’nin oynadığı Süper Lig’e çıkma maçı oldukça nefes kesti. İki ekip de gol sevinci yaşamazken, iki takımın da geliştirdiği tehlikeli ataklar izleyenleri oldukça heyecanlandırdı. Maçın yüksek tansiyonda oynanması zaman zaman tribünlerde elektriklenmeye de sahne oldu.

 

GHE yeniden Süper Lig’de

Girne Halk Evi’ne beraberliğin yetmesi ve maçın da 0-0’lık eşitlikle tamamlanmasıyla, kırmızı beyazlı ekip, büyük sevinç yaşadı. Oyuncular, taraftarlarıyla birlikte 1 sezon aradan sonra yeniden Süper Lig’e çıkmanın büyük sevincini yaşadı. Girne Halk Evi, 2017-2018 sezonunda Süper Lig’e yükselmiş, 2018-2019 sezonunda da yeniden Birinci Lig’e düşen ekip olmuştu.

 

Mesarya, Dumlupınar ve Girne Halk Evi…

Sezon başında önemli transferler yaparak Süper Lig’i hedefleyen Mesarya, Yonpaş Dumlupınar ve Girne Halk Evi, Süper Lig’e terfi etti. Bu 3 takım önümüzdeki sezon Süper Lig’de mücadele edecekken, Düzkaya, Çetinkaya ve Gençlik Gücü de 2020-2021 sezonunda Birinci Lig’de başarı arayacak.

 

Esendağlı: “Güçlü bir kadro kuracağız, hedefimiz ilk üç…”

Girne Halk Evi kulübünün Başkanı Veli Esendağlı maçın ardından SPORYENİ'ye konuşarak, geç de olsa Süper Lig’e yükseldiklerini ve bu başarının camiaya hayırlı olmasını diledi. Esendağlı; “Girne Halk Evi olarak sezon başından beridir gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Bir bu başarıyı daha önceden hak etmiştik ama olmadı. Kısmet bugüneymiş hiç sorun değil… Süper Lig bütün Girne Halk Evi camiasına hayırlı olsun. Bu sezon ligi 3’üncü sırada bitirdik. Önümüzdeki sezonda da hedefimiz ilk üçtür. Girne Halk Evi bunu yapabilecek güçtedir. Biz yönetim olarak vakit kaybetmeden çalışmalara başlıyoruz. Önümüzdeki günlerde de bazı transferlerimizi açıklamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 2548 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.