G.Gücü hazırlıklarını sürdürüyor

G.Gücü hazırlıklarını sürdürüyor

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Gençlik Gücü yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

A+A-

Yeşil beyazlı ekibin teknik sorumlusu Niyazi Göksun, Bayrak Radyosu’nda yayınlanan Spor Gündem programına hazırlıklarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Geride bıraktığımız sezonki kadrodan kayıplar yaşadıklarını, savunmadan Gökhan Özer ve orta sahadan Ali Akbulut’un takımdan ayrıldığını belirten Göksun, yabancı konusunda Debola ile devam etmeme kararı aldıklarını belirtti.

 

Göksun: “Potansiyel düştü, piyasa yükseldi”

Transfer konusunda serzenişte bulunan Göksun, futbolcu potansiyelinin düşüklüğü ve piyasanın yükseldiğini ifade etti. Kadro kurma çalışmalarının buna rağmen devam ettiğini aktaran Göksun, geçtiğimiz yıl Binatlı’da kiralık olarak forma giyen Hüseyin Taşçı’nın geri döndüğünü, orta sahada Ali Akbulut’un boşluğunu doldurabilmeleri halinde iyi bir adım atmış olacaklarını ifade etti.

 

Idan ve Prince takıma katılacak

Bahane üretmeden iyi bir ekip olarak lige güzel bir oyunla katkı koymak istediklerini belirten Göksun, geçtiğimiz yıl takımda yer alan yabancı oyuncular Ocran Idan ve Prince Boateng’in takıma katılacağını belirtti.

Geçtiğimiz yıl gol yollarında iyi bir Gençlik Gücü olduğunu, 63 gol kaydettiklerini ancak aynı performansı savunmada sergileyemediklerini ifade eden Göksun, amaçlarının aynı performansı savunmaya yansıtarak rahat bir sezon geçirmek olduğunu sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 986 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.