G.Birliği’nin stat tepkisi

G.Birliği’nin stat tepkisi

K-Pet Birinci Lig’in ilk haftasında konuk olduğu Bostancı Bağcıl’ı 2-0 mağlup eden ancak yeni transferlerinin yaşadığı sakatlıklar nedeni ile sıkıntılar yaşayan Gençler Birliği, müsabakanın oynandığı Emek Stadı’ndan şikayetçi.

A+A-

Kulüp Başkanı Rifat Berkel yaptığı açıklamada bu gibi olayların yaşanmaması adına Futbol Federasyonu’nu göreve davet ederken, “Bu sahada futbol oynatmak, sporculara yapılan en büyük cinayettir” dedi.

Gençler Birliği Spor Kulübünün Başkanı Rifat Berkel yaptığı açıklamada maçın oynandığı Doğancı Emek Stadı’nın kötü zemininin futbolcular için sakatlığa davetiye çıkardığını ve maç içinde tamamen sahanın kötü zemininden dolayı futbolcuları Erdoğ ile Emre Özsin'in sakatlandığını söyledi. Berkel, Futbol Federasyonu yetkililerinin maçın oynanacağı sahayı kontrol etmeden tamamen Bağcıl'ın isteği doğrultusunda karar verdiğini, halbuki bölgede bulunun Üner Berkalp Stadı ile Lefke sahasının da boş olduğunu, ancak hiç gidip görmeden keyfi bir kararla maçı Doğancı Stadı’nda oynatarak futbolcuların sakatlanmasına davetiye çıkarıldığını belirtti.

Bir kere daha bu gibi olayların yaşanmaması için federasyonu göreve davet eden Berkel, sakatlanan futbolcularına acil şifalar dileyerek galip gelen takımını da kutladı.

Bu haber toplam 2262 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.