Federasyonlardan güç birliği

Federasyonlardan güç birliği

Ülkede faaliyet gösteren spor federasyonları ortak sorunlarını konuşmak ve spor için ortak vizyon belirlemek için bir toplantı gerçekleştirdi.

A+A-

Ülkede faaliyet gösteren spor federasyonları ve motorsporları dalında yer alan bazı kurumlar ortak sorunları görüşmek ve sporda ortak vizyon belirlemek amacıyla Masa Tenisi Federasyonu Salonu’nda toplantı gerçekleştirdi.

Bir süre önce federasyonlarla Başbakan Ersin Tatar ve Başbakan Yardımcısı, Dışişleri Bakanı Kudret Özersay ile yaptığı toplantı sonrasında böyle bir oluşum için atılan adımlar meyvesini vermeye başladı. Federasyonlar düzenledikleri toplantıda bir araya gelerek hem kaynaşmak hem de ortak sorunlar için birlikte hareket etme adına toplandı.

 

Ortak vizyon, MOK ve sponsorluk yasası gibi konular gündemde

İlk etapta devletten alınan katkılardan önce ortak sorunların yanı sıra Milli Olimpiyat Komitesi konusunu ele alan federasyonlar, ayrıca Sponsorluk Yasası gibi bir diğer konuyu da gündemine almış durumda. Sporda da ortak vizyon belirlemek isteyen federasyonların toplantıda aldığı kararları kısa süre içerisinde açıklaması bekleniyor.

Bu haber toplam 1012 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.