Elemeler için stadyumlar önerildi

Elemeler için stadyumlar önerildi

Kıbrıs, Avrupa futbol maçlarının ‘tarafsız sahalarda yapılabilmesi için ‘Yunanistan, Macaristan ve Polonya’yla birlikte stadyum kullanılmasını önerdi.

A+A-

Kıbrıs, UEFA Avrupa futbol maçlarının, COVID-19’la ilgili seyahat sınırlamalarından dolayı planlanan ülkelerde yapılmasının zorlukları göz önünde tutularak ‘tarafsız sahalarda yapılabilmesi için ‘Yunanistan, Macaristan ve Polonya’yla birlikte stadyum ve tesislerinin kullanılmasını önerdi.

UEFA tarafından Perşembe günü yayımlanan duyuruda, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi elemeleri 9 Ağustos 2020 - 1 Ekim 2020 arasında yer alacak. Ancak Avrupa genelinde Coronavirüs salgını nedeniyle uygulanmakta olan seyahat sınırlamalarının kuruluşa bu maçların bazı Avrupa ülkelerinde oynanmasında soruna yaratabileceği belirtildi.

UEFA, Kıbrıs, Yunanistan, Macaristan ve Polonya’nın, planlanan günlerdeki maçların tarafsız bir sahada oynanmasını sağlamaya istekli olduklarını, dolayısıyla bu maçların sınırlamalar olmadan oynanabilmesi için seyahat kolaylığı sağlayabileceklerini bildirdiklerini kaydetti.

Bu haber toplam 10095 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.