Dörtyol yoğun tempoda

Dörtyol yoğun tempoda

Birinci Lig ekibi Dörtyol, ikinci devre çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor

A+A-

K-Pet 1. Lig’de tarihinde ilk kez mücedele eden Dörtyol ilk devreyi 10’uncu sırada tamamladı.  Yeşil beyazlı ekip, ikinci devre hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

 

Yeni dönem kayıplarla başladı

Ligde 7’nci haftadan itibaren Dörtyol’da teknik direktör Ahmet Ogan yönetiminde başlayan değişim ilk iki haftada kayıplarla başladı. Daha sonra toparlanma sürecine girilerek kalan haftalarda 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle geçilerek toplanılan 20 puanla ligi play-out’un dışında 10.sırada tamamladı.   

 

Takımdan ayrılanlar

Ligin ilk devresi devam ederken Dörtyol takımından ayrılan Sami Yahat, Anıl Haklıgör’den sonra devre arasında takımın deneyimli ve tecrübeli isimlerinden Mustafa Tekpınar, Mustafa Çelik, Rıdvan Doymaz, Murat Yiğen, Ali Özay Çelik sakatlığı devam eden TC uyruklu oyuncu Furkan Zengin, takımdan ayrılma kararı alarak yollar ayrıldı.     

 

Takıma katılanlar

Birinci Lig ekibi Dörtyol’da takımdan ayrılan futbolcuların yerine takıma takviyeler yaptı. Sezon başı takımla olamayan Mustafa Güner, Esad Gök, sakatlıkları düzelen Hakan Özoğlu, Volkan Şengül, vatani görevini tamamlayan Selkan Deniz takıma dahil edildi. Yabancı futbolcu kontenjanı boş olan Dörtyol, Türkiye’den Aliağa Futbol A.Ş takımdan hücum hattına 1994 doğumlu Burak Toker ile 1996 doğumlu Berkant İstanbul transfer edilerek 3 Ocak’ta başlayan 2.hazırlık döneminde itibaren takımlar birlikte çalışmalar devam ediyor.  

 

2.Hazırlık dönemi

Ligin ikinci devresinde daha başarılı olabilmek için 2.hazırlık dönemi çalışmalarına başlayan Dörtyol’da program oldukça yoğun olarak devam ediyor. 3 Ocak’ta başlayan çalışmalar Gençler Birliği ile yapılan hazırlık maçı ile devam eden Dörtyol’da 19 Ocak’a kadar çalışmalara ara vermeden çok yoğun bir şekilde devam edecek. 2.Hazırlık döneminde 12 antrenman, Gençler Birliği, Çanakkale, Maraş, Mormenekşe olmak üzere 4 hazırlık maçı ile hazırlanacak olan Dörtyol ikinci devreye hazır bir şekilde girmek istiyor.    

 

Kamp

Ligin ikinci devresi için yapılan ikinci hazırlık dönemi çalışmaların ardından Mağusa’da yapılacak kamp çalışmaları ile hazırlıklar tüm sürati ile devam edecek Dörtyol’da 16-19 Ocak tarihleri arasında 4 günlük yapılacak olan Kamp çalışmaları boyunca 5 antrenman birde hazırlık maçı yaparak kampı tamamlayacak. 20 Ocak Pazartesi’nden itibaren 2.müsabaka dönemine başlayacak olan Dörtyol, ligin ikinci devresi ilk maçı olan Görneç maçı hazırlıklarına tesislerinde başlayacak.  

Bu haber toplam 1431 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.