"Doğru zamana kadar bekleyin"

"Doğru zamana kadar bekleyin"

İngiltere Premier Ligi'nde Liverpool, 30 yıllık şampiyonluk hasretine son verirken; taraftarların şehir merkezindeki kutlamalarına bir uyarı da menajer Jurgen Klopp'tan geldi.

A+A-

İngiltere Premier Ligi'nde Liverpool, 30 yıllık şampiyonluk hasretine son verirken; taraftarların şehir merkezindeki kutlamalarına bir uyarı da menajer Jurgen Klopp'tan geldi. Alman teknik adam coronavirüs uyarısı yaptı ve "Doğru zamana kadar bekleyin" ifadelerini kullandı. 

Kulübün ilk Premier Lig şampiyonluğunu birlikte kutlamak istediklerini söyleyen Klopp, liman bölgesindeki kutlamalardan hoşlanmadığını belirtti. Liverpool'a yakın Liverpool Echo isimli internet sitesinde yer alan açık mektupta duygularını paylaşan Alman teknik adam, "Ben de insanım ve sizin tutkunuz benim de tutkum; ancak şu anda en önemli şey bir araya gelinmemesidir" diye konuştu.

Sağlık çalışanları ve polise ayrı bir parantez atan Klopp, "Onlara çok şey borçluyuz. Lütfen kutlamalarınızı bu korkunç belayı başkalarına bulaştırma riskine önlem alarak yapın. Eğer durumlar daha farklı olsaydı bunu sizinle kutlamaktan başka bir şeyi düşünmezdim. Muhtemelen geçen yılki Şampiyonlar Ligi kutlamalarından daha büyük bir kutlama olurdu. Ancak şimdilik bunun imkanı yok" ifadelerini kullandı.

Liverpool, 30 yıl sonra lig şampiyonluğu sevinci yaşarken; taraftarlar şehir merkezinde sosyal mesafe kurallarını hiçe sayarak bir araya gelmişti. Kulübün yanı sıra Liverpool Belediye Başkanı Joe Anderson da kutlamaları eleştirmiş ve olayların Liverpool kulübünü ile Liverpool şehrinin itibarına zarar verdiğini belirtmişti.

Bu haber toplam 6210 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.