Doğan’dan Babacar hamlesi

Doğan’dan Babacar hamlesi

Doğan Türk Birliği bir dönem Kayserispor forması da giyen Senegalli Babacar Mbaye Diop’u kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Doğan Türk Birliği, yabancı futbolcu arayışları çerçevesinde bir dönem Kayserispor forması da giyen Babacar Mbaye Diop’u çalışmalarına dahil etti. Oyuncu önceki gün Girne Halk Evi ile oynanan hazırlık maçında biri penaltıdan olmak üzere iki gol kaydederek dikkatleri üzerine çekti.

 

Murzaev’den vazgeçilebilir

Daha önce üç yabancı oyuncuya imza attıran Doğan, Babacar’ı kadrosuna katmak istemesi halinde bu oyunculardan bir tanesinde vazgeçmek durumunda kalacak. Doğan’da bu oyuncunun büyük olasılıkla Kırgız futbolcu Milan Murzaev olması bekleniyor.

2012 yılında Kayserispor’a transfer olan Babacar, 2015 yılında takımdan ayrıldıktan sonra Türkiye’nin alt lig takımlarından Yozgatspor, Gebzespor, Fatsa Belediye ve Manavgat Belediye takımlarında forma giydi.

 

Türkiye’de 139 maçta 102 gol

Senegalli hücum oyuncusu Türkiye Süper Lig’de 14 maçta 1 gol, U21 Ligi’nde 37 maçta 32 gol, Türkiye Kupası’nda 7 maçta 2 gol ve Bölgesel Amatör Lig’de 81 maçta 67 gol kaydetme başarısı gösterdi. Babacar Türkiye’de oynadığı 139 resmi maçta 102 gol kaydetti.

Bu haber toplam 1496 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.