Doğan’da yoğun tempo

Doğan’da yoğun tempo

Salı gününden bu yana Antalya’da ikinci yarıya hazırlanan Doğan Türk Birliği’nde kamp yarın tamamlanacak

A+A-

 ÜÇÜNCÜ YABANCI OKAFOR OLACAK… Yoğun bir kamp dönemi ile ikinci yarıya hazırlanan Doğan Türk Birliği, yarın kampı tamamlayarak adaya dönecek. Yabancı oyuncu Quadri Raheem kampta yer alırken, yeni transfer Barine Eko bazı nedenlerle kampta yer alamadı. Eko kendisine verilen program ile hazırlanırken Doğan’ın üçüncü yabancısı geçtiğimiz yıl da takımın formasını giyen Okafor olacak

 

Hüseyin Kıral

İlk devrenin son haftalarında aldığı başarılı sonuçlarla kendini yeniden Süper Lig’de şampiyonluk yarışı içinde bulan Doğan Türk Birliği’nin Antalya’da ikinci yarı hazırlık kampı devam ediyor. Girne ekibi ikinci yarıya yoğun bir tempo ile hazırlanıyor.

Salı gününden itibaren devam eden hazırlık kampı yarın sona erecek. Bir süre önce Yeni Amasyaspor ile antrenmanlara katılan Emek Kırılmaz da Doğan’ın Antalya kampında yer alıyor.

 

Oshan memnun

Pazar akşam saatlerinde adaya dönecek olan Doğan Türk Birliği’nde Antalya’da yapılan çalışmalardan çok memnun olduğunu dile getiren Teknik Direktör Caner Oshan, futbolcularının idmanlarda gösterdiği performanstan memnun olduğunu ve bu performansın kupa maçı ile başlayacak olan sezonun ikinci yarısında oynanacak maçlardaki göstermek istediklerini söyledi.

 

Üçüncü yabancı Okafor

Tabancı oyuncuları Raheem’in kampa katıldığını, yeni transfer Barine EKO’nun da bazı nedenlerden dolayı Antalya kampına katılamadığını belirten Oshan, kendisine verilen idman programını uyguladığını söyledi. Oshan önümüzdeki Salı günü de üçüncü yabancı oyuncu olarak geçtiğimiz yıl da takımda forma giyen Onyekachi Okafor’un takma katılacağını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1273 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.