Doğancı ‘Pes’ etti

Doğancı ‘Pes’ etti

Doğancı, bu sezon lige katılmayacağını federasyona beyan etti

A+A-

K-Pet 1. Lig ekiplerinden Doğancı bu sezon lige katılmayacak. Kırmızı mavili ekibin yöneticileri bugün, federasyona lige katılmayacağını resmi olarak beyan ettiği öğrenildi.

 

Bir türlü toparlanılamadı

Doğancı yönetimi, sezon başından bu yana yeni sezonda lige katılma konusunda ikilemde kalmış, köylülere bu konuda ‘yeni bir oluşum’ ve ‘birlik – beraberlik’ çağrısı yapmıştı. Bu doğrultuda, yapılan çalışmalar sonucunda yaklaşık iki hafta önce lige katılacaklarını açıklayan yönetim, takımın kısa sürede lige hazır hale gelmesi için kollarını sıvasa da, bu süreçte gerek yönetim ve teknik heyet, gerekse futbolcu bulma konusunda bir türlü toparlanamadı. Kırmızı yeşilli ekip bu nedenle ligden çekilme kararı aldı.

 

En büyük ihtimal 15 takımlı lig

Hal böyle iken, iki hafta önce takımın lige katılacağı açıklanmış ve Birinci Lig’de fikstür o doğrultuda çekilmişti. Gelinen aşamada federasyonun önümüzdeki günlerde konu hakkında karar üretmesi bekleniyor. Ligin başlamasına 1 hafta gibi kısa bir süre kalmasından dolayı federasyonun geçtiğimiz sezon küme düşen ekiplerin bir tanesini Birinci Lig’e alması düşük ihtimal olarak gözlemlenirken, Ligin bu sezon 15 takımla oynanması en büyük ihtimaller arasında.

Bu haber toplam 2922 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.