“Cumartesi başlayacak gibi planlıyoruz”

“Cumartesi başlayacak gibi planlıyoruz”

Yeni tip koronavirüs salgını çerçevesinde spora, özellikle de futbola ne zaman devam edileceği belirsizliğini korurken, Süper Lig ekiplerinden Yenicami, cumartesi günü antrenmanlar başlayacak şekilde çalışmalarını düzenledi.

A+A-

Bayraktar: “Antrenmanlar başlamadan test yapılmalı”

Bakanlar Kurulu tarafından 15 Mayıs tarihine kadar uzatılan yasaklar sonrasında nasıl bir karar verileceği henüz netlik kazanmazken, Yenicami Teknik Sorumlusu Özgü Bayraktar oyuncuların çalışmalarını evde sürdürdüğünü, cumartesi günü antrenmanlar başlayacakmış gibi planlama yapıldığını ve takıma o yönde bir mesaj gönderildiğini belirtti. Bayraktar antrenmanlar başlamadan önce mutlaka oyuncuların Covid-19 testine tabi tutulması gerektiğini sözlerine ekledi.

 

“Oyuncuların fiziksel ölçümleri yapıldı”

Bayraktar geride bıraktığımız haftada oyuncuların ikişer ve üçerli gruplar halinde fiziksel ölçümlerinin yapıldığını aktarırken, “Oyuncuların en son ocak ayında ölçümleri yapılmıştı. O günden içinde bulunduğumuz sürece kadarki son durumlarına bakıldı. Oyuncuların iyi durumda olduğu görülürken, özellikle kas oranlarını muhafaza ettikleri, yağ oranlarının düştüğü tespit edildi” dedi.

 

Canlı yayında futbolun geleceği konuşulacak

Öte yandan Yenicami, sosyal medya hesabından “KKTC Futbolunun Geleceği” adlı bir canlı yayın gerçekleştirecek. Bugün saat 18.00’de Facebook sayfasında yapılacak olan canlı yayının moderatörlüğünü Osman Dinler yapacak. Programa futbol kulüplerinin başkanları, teknik direktörleri konuk olarak katılarak futbolun geleceği ile ilgili görüş belirtecek.

Bu haber toplam 1579 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.