Cihangir Antalya’da güçleniyor

Cihangir Antalya’da güçleniyor

Cihangir, ikinci devre hazırlıklarını Türkiye’nin Antalya şehrinde sürdürüyor

A+A-

“YOĞUN ÇALIŞIYORUZ”… Cihangir teknik direktörü Hasan Burgaç; “Ortaya koyduğumuz oyun ve elde ettiğimiz skorlarla spor kamuoyu tarafından alkış aldık. Bunu devam ettirmek için de gecemizi gündüzümüze katıp çok çalışıyoruz” dedi

Hüseyin KIRAL

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Cihangir, Antalya Grand Park Hotel’de ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik patron Hasan Burgaç, ikinci devre çalışmalarını sürdürdükleri Antalya kampında YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu.

 

Burgaç: “Gecemizi gündüzümüze katıp çalışıyoruz”

Cihangir teknik direktörü Burgaç, yoğun bir çalışma programı içerisinde olduklarını, ilk devredeki Cihangir’i ikinci devrede de izlettirmek için çok çalıştıklarını dile getirdi. Burgaç; “Kampımız hafta başında başladı. Pazar gününe kadar günde çift idman yaparak Antalya kampını tamamlayacağız. Yarın maç yapmak için girişimlerde bulunduk, bekliyoruz. Adaya dönüşle birlikte ikinci yarı hazırlıklarına devam edeceğiz. 15 Ocak’ta Gençlik Gücü ile, 18 Ocak’ta da Dumlupınar ile hazırlık maçı yaparak ikinci yarının beklemesini başlayacağız. Yabancı oyuncumuz Ndue Mujeci takımdan ayrıldı. Bu nedenle hücum hattına yabancı oyuncu arayışımız devam ediyor. Kısa bir süre içinde yeni yabancımızı belirleyeceğiz. Açıkçası puan için ligde iyi bir yerdeyiz. Ortaya koyduğumuz oyun ve elde ettiğimiz skorlarla spor kamuoyu tarafından alkış aldık. Bunu devam ettirmek için de gecemizi gündüzümüze katıp çok çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1347 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.