“Çetinkaya bu ülkenin gerçek efsanesidir”

“Çetinkaya bu ülkenin gerçek efsanesidir”

Çetinkaya’nın yeni teknik patronu Bolkan, dün çıktığı ilk idmanda takımından umutlu konuştu

A+A-

Hüseyin KIRAL

K-Pet Süper Lig’de şu ana kadar puan alamayan ve hafta içerisinde yeniden teknik adam değişikliğine giden Çetinkaya, Mehmet Bolkan yönetiminde ilk idmanına çıktı. Teknik direktörlük kariyerinde Çetinkaya’nın 10. Kez başına geçen deneyimli teknik adam Mehmet Bolkan, Çetinkaya’nın büyük bir camia olduğunu ve bu kötü günleri el birliğiyle aşacaklarını belitti. 

 

Bolkan: “Çetinkaya, bu ülkenin gerçek efsanesidir”

Çetinkaya’nın yeni teknik patronu Mehmet Bolkan bugün gerçekleşen ilk idmanda yaptığı konuşmada Çetinkaya’nın bu ülkenin en büyük takımlarından biri olduğunu ve bunun ispatlandığını söyledi. Şu anki durum hakkında da düşüncelerini aktaran deneyimli teknik adam, el birliğiyle kötü günlerden çıkacaklarını belirtti. Mehmet Bolkan; “Öncelikle şunu altını çizerek vurgulamak istiyorum. Çetinkaya’ya 10’uncu kez teknik direktör oldum. Çetinkaya’nın yapısını, Çetinkaya’nın kültürünü, Çetinkaya’nın çok şeyini biliyorum. Bu takımda geçmişte Süper Lig şampiyonluğu ve kupa şampiyonluğu yaşamış birisiyim. Çetinkaya, bu ülkenin gerçek efsanesidir. Bunu yalnız biz Kıbrıslı Türkler değil, Kıbrıslı Rumlar da söylüyor. Bu, ispatlanmış bir şeydir. Pakos Şildi’nin alınma şekli tarih olarak kayıtlara geçmiştir. Böyle bir takımın başına geçtim. Yeniden Çetinkaya’ya geldiğim için mutluyum” dedi.  

 

“El birliğiyle bu kötü günleri aşacağız”

Çetinkaya’nın yeni teknik patronu Bolkan konuşmasının devamında kötü günler geçirdiklerini ancak, el birliği vererek bu kötü günleri hep birlikte aşacaklarını söyledi. Bolkan; “Evet, kötü günler yaşıyoruz ancak, bu günleri aşabilecek bir takımız. El birliğiyle takımımızı bu kötü günlerden kurtaracağız. Dün futbolcularla yaptığımız toplantıda da oyunculara ‘Çetinkaya’nın oyuncusu olduğunuzu unutmayınız, kafanızı kaldırınız ve önümüzdeki maçları düşününüz’ dedim. İnşallah bu haftadan itibaren puan veya puanlar almayı başarıp ilk devreyi iyi bir yerde bitirebiliriz. Yönetimle gerçekleşen toplantımızda devre arasında ciddi değişimler yapmayı konuştuk. Günü geldiğinde bunları konuşacağız. Şu anda önümüzde ciddi bir Hamitköy maçı var. Bizim için puan aslanın ağzında değil, midesindedir. Hamitköy de ligin iyi ekiplerinden biri onlar da son haftalarda istediği sonuçları alamıyorlar. Bu yüzden onlar da bu maçı kazanmak isteyecektir. Maçı kazanarak önümüzde daha sağlam bakacağız” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1338 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.