“Çetinkaya asla sahipsiz değildir”

“Çetinkaya asla sahipsiz değildir”

Çetinkaya’da başkanlığa adaylığını koyan Ceran Tunalı, YENİDÜZEN’e düşüncelerini aktardı

A+A-

“ÇETİNKAYA’NIN OLDUĞU YERDE KÜME DÜŞMEKTEN BAHSELDİLMEZ” …  Çetinkaya’da başkanlığa adaylığını koyan Ceran Tunalı YENİDÜZEN’e konuştu. Tunalı; “Çetinkaya asla sahipsiz değildir. Çetinkaya’nın olduğu yerde küme düşmekten bahsedilmez. Başarı da başarısızlık da sahada alınır” dedi.

 

BAŞKANLIK SEÇİMİ YARIN… Çetinkaya’da Bülent Dizdarlı’nın görevinden istifa etmesiyle birlikte başkanlık seçiminin yapılması gündemde. Tek aday olarak seçime gidecek olan Ceran Tunalı, üyelerden onay isteyecek. Başkanlık seçiminin yapılacağı Genel Kurul yarın olacak.

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Çetinkaya’da geçtiğimiz gün gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul’da Başkan Bülent Dizdarlı’nın görevinden ayrılmasıyla başkanlığa adaylığını açıklayan Ceran Tunalı, projelerini YENİDÜZEN’e anlattı. Tunalı, Çetinkaya’nın sahipsiz kalmasını gönüllerinin el vermediğini söyledi.

 

Tunalı: “Kulübün genç, dinamik ve taze bir kana ihtiyacı var”

Çetinkaya’da başkanlığa adaylığını koyan Ceran Tunalı, YENİDÜZEN’e yaptığı değerlendirmede, Çetinkaya’nın taze bir kana ihtiyacı olduğunu belirtti. Bu nedenle yola çıktıklarını aktaran Tunalı, Yönetim Kurulu’nun büyük bir bölümünü oluşturduklarını, isimlerin genç ve dinamik isimler olmasına dikkat ettiklerini kaydetti.

 

“Çetinkaya başkanlık yapmak onurdur”

Ceran Tunalı, Çetinkaya’nın çok büyük bir cami olduğuna vurgu yaparak, Çetinkaya’da başkanlık yapmanın onur olduğunu söyledi. Tunalı; “Çetinkaya, geçmişi olan büyük bir kulüp. Bu kulüp, bizlere atalarımızın mirası. Böyle bir düşünceyle yola çıktım ve yarı yolda kalacağımı da düşünmüyorum. Çetinkaya’da başkanlık yapmak büyük bir onurdur. Umarım her şey güzel olur” dedi.

 

“Çetinkaya’nın olduğu yerde küme düşmekten bahsedilmemeli”

Çetinkaya’da başkanlığa adaylığını açıklayan Ceran Tunalı, Çetinkaya’nın sahipsiz olmadığını, belirterek, Çetinkaya’nın olduğu yerde küme düşmekten bahsedilmemesi gerektiğini söyledi. Tunalı; “Çetinkaya’nın geçmişinde nice zaferler ve mutluluklar var. Çetinkaya hiçbir zaman sahipsiz kalmaz. Zor günler gün gelir unutulur ve o günler yerini başarılı günlere bırakır. O günleri yeniden camiamıza yaşatmak en büyük arzumuz. Çetinkaya’nın olduğu yerde küme düşmekten bahsedilmemeli” şeklinde konuştu.
 

“Çetinkaya başarıyı da, başarısızlığı da sahada alır”
Çetinkaya’nın büyük bir camia olduğunu bir kez daha yineleyen Tunalı; “Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki, amacım eski başkanımız Bülent Dizdarlı’ya muhalif olmak değil. Demokratik bir ülkede yaşıyoruz ve herkesin görüşüne saygı duymak durumundayız. Yine söylüyorum; Çetinkaya çok bir bir camia. Başarı da, başarısızlık da saha içinde gelir. Genel Kurul’da anlatılmak istenilen de buydu. Şu anda gelinen noktada bu takım sahaya çıkacak ve kalan maçlarını oynayacak.  İnanıyorum ki, kalan 8 maçta en iyi sonuçları alıp, küme düşme tehlikesini de ortadan kaldıracağız. Yeni oluşacak yönetimden tutun, teknik heyet, futbolcu ve taraftarın da tüm istediği bu. Bizler bunun için gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız” değerlendirmesini yaptı.

 

“Önceliğimiz altyapı…”

Üyelerden başkanlık için onay almasıyla birlikte çalışmalara başlayacaklarını aktaran Ceran Tunalı, gelecekteki projelerinde de bahsetti. Tunalı; “Uzun bir yola çıkıyoruz. Bu yolda büyük zorluklarla karşılaşacağımızın da bilincindeyiz. Amacımız başarıya aç, genç ve dinamik bir takım kurarak, Çetinkaya’yı özlenen günlerine geri götürmek. Dolayısıyla, önceliğimiz altyapı olacak. Altyapıdan daha çok oyuncu keşfedip, takıma kazandıracağız. Elbette ki, transferlerimiz de olacak ama bu transferler daha az maliyetli olacak. Temennim, el ele verip, eski günleri yeniden yakalayabilmemizdir” ifadelerini kullandı.

 

Süreç nasıl gelişmişti?

Tüm dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle Mart ayından bu yana tüm spor branşları gibi futbol da durmuştu. Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun sezon tamamlanması yönünde karar üretmesiyle Çetinkaya yönetimi bu karara uymayacağını ifade ederek, 30 Mayıs’ta “ligden çekilme” gündemiyle Olağanüstü Genel Kurul yapmayı kararlaştırmıştı. 30 Mayıs’ta gerçekleşen Genel Kurul’da üyelerin ligden çekilme konusuna sıcak bakmamasıyla, başkan Bülent Dizdarlı istifa etmiş ve Ceran Tunalı başkanlık için adaylık başvurusunda bulunmuştu.

 

Üyelerden onay isteyecek

Sarı kırmızılı kulübün geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul toplantısında başkan Bülent Dizdarlı’nın istifa etmiş, Ceran Tunalı başkanlığa aday olduğunu açıklamıştı. Buna göre; Çetinkaya yarın bir kez daha Genel Kurulu’nu toplayıp, başkanlık seçimini gerçekleştirecek. Başkanlık için tek aday olan Ceran Tunalı, üyelerden onay isteyecek.

Bu haber toplam 1413 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler