Çelebi’den teşekkür ziyareti

Çelebi’den teşekkür ziyareti

Voleybolcu Merve Çelebi, Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu’nu ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti

A+A-

Ülkemizin yetiştirdiği başarılı voleybolcularımızdan Merve Çelebi, Spor Dairesi’ni ziyaret ederek elde ettiği başarılarda kendisine maddi manevi destek olan daire müdürü Alkan Değirmencioğlu’na teşekkür etti.

Son olarak Türkiye Voleybol Milli Takımı ile olimpiyat eleme barajını geçme başarısı gösterdiklerini söyleyen Çelebi, önlerinde yoğun bir program bulunduğunu ve bu organizasyonlara katılmasında Spor Dairesi’nin teşviklerinin ve desteklerinin büyük olduğunu söyledi.

 

Türkiye’de Pro Beach, Arjantin’de Dünya ve Bursa’da Balkan Şampiyonası

Çelebi, 26-28 Temmuz tarihlerinde Türkiye’de düzenlenecek olan Pro Beach şampiyonasına katılacağını, ayrıca 1-6 Ağustos tarihlerinde Arjantin’de düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası Kar Voleybolu’na katılacak olan Türkiye Milli Takımı kadrosunda yer alacağını dile getirdi. Çelebi ayrıca eylül ayında Bursa’da düzenlenecek olan Balkan Şampiyonası’nda da mücadele edeceğini anlattı.

 

Değirmencioğlu: “Başarılarıyla gururlanıyoruz”

Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu da yaptığı açıklamada, Merve Çelebi’nin, ülkemizin yetiştirdiği en önemli voleybolcularından birisi olduğunu ve elde ettiği başarılarla kendilerini gururlandırdığını dile getirerek, kendisine bundan sonraki süreçte de daire olarak yardımcı olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1178 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.