Bolkan’dan anlamlı destek

Bolkan’dan anlamlı destek

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Çetinkaya’nın teknik direktörü Mehmet Bolkan, Serdinç Maypa’nın başlattığı yardım kampanyasına destek vererek ihtiyaçlı kişilere yardım ulaşmasına katkı sağlıyor.

A+A-

Bolkan, çalışamadığı için ekonomik zorluk çeken insanlara yardım yapan Maypa’nın çabasına destek verirken, ekonomik durumu iyi olan insanlara da çağrıda bulundu.

 

Bolkan: “Sağlık durumunda gün gelir herkes eşit olur”

Genç TV’de yayınlanan Kıral’ın Günlüğü programına görüşlerini aktaran deneyimli teknik adam, son bir ay içerisinde gördüklerinin kendisini çok üzdüğünü, koronavirüs salgını nedeniyle çok zor durumda hayatını idame eden insanlar olduğunu belirtti.

Bazı insanların günlük yaşayarak günlük yaşamını sürdürdüğünü, mevcut durumda artık istese de çalışamayacağını aktaran Bolkan, “Çalışamadığı için para bulamıyor, yemek yiyemiyor, çocuğunun ihtiyaçları için dilencilik yapacak noktaya gelmiş insanlar var. Ekonomik durumu iyi olan insanlar var ama bu sağlık durumunda gün gelir herkes eşit olur. İnşallah bu kötü günleri atlatırız. Atlatana kadar herkes eşittir” dedi.

 

“Bizler toplum olarak bir bütünüz. Bu bugünlerde belli olacak”

Ekonomik durumu iyi olan insanlara seslenen Bolkan, “Serdinç Maypa arkadaşımız bu işlere benden önce başladı. Onun gibi 10 kişi daha çıksa, bu insanlar aç kalmayacak. Onun da finansman gibi sorunları var. Durumu iyi olan arkadaşlarımızın, yardımsever olması lazım. Bugün o gündür. Paranın her şey olmadığını bilerek öne çıkmaları lazım” açıklamasını yaptı. Bolkan, “Bizler bu toplumda hepimiz bir bütünüz. Bu bütünlük bugünlerde belli olacak” dedi.

Bu haber toplam 1556 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.