“Bizim için lig yeni başladı”

“Bizim için lig yeni başladı”

Çetinkaya’nın 16 yaşındaki genç kalecisi Kani Çeliker YENİDÜZEN’e düşüncelerini paylaştı

A+A-

Kani Çeliker; “Hocamızın verdiği direktifler doğrultusunda, karşılaşma sırasında doğru yerde, doğru zamanda hareket ederek haklı bir galibiyet ve üç puan aldık, mutluyuz”

 

Hüseyin KIRAL

K-Pet Süper Lig’in 10’uncu haftasında Doğan Türk Birliği karşısında elde ettiği 3-0’lık galibiyetle ligde ki ilk puanlarını da alan Çetinkaya’da genç kaleci Kani Çeliker duygularını YeniDÜZEN’e anlattı. 16 yaşındaki genç kaleci; “16 yaşıma rağmen bana güvenip böylesi önemli bir takımın kalesini veren tüm hocalarıma teşekkür ederim” dedi. Adını Kıbrıs Türk futboluna altın harflerle yazdırmış bir takımın kalesinde durmak benim için onur ve şereftir açıklamasını yapan genç file bekçisi Kani Çeliker, “bizim için lig yeni başladı” dedi.

 

Çeliker: “Doğan Türk Birliği maçına çok iyi hazırlandık”

Ligde bir türlü arzuladıkları sonuçları almadıklarının altını çizen Kani Çeliker, “10. Hafta sonunda, güçlü bir rakip olan Doğan Türk Birliği karşısında galip geldik. Aslında kötü sonuçların peş peşe gelmesi moral ve motivasyon kaybımızı en üst seviyeye çekti. Yaşanan teknik direktör değişikliği ile birlikte dokuzuncu hafta karşılaştığımız Hamitköy maçında ortaya koyduğumuz oyunla özgüvenimizi ve moral, motivasyonumuzu yeniden kazandık. Başkan, yönetim ve teknik direktörümüz Mehmet Bolkan ile birlikte Doğan karşılaşmasına çok iyi hazırlandık ve kazanmayı başardı” ifadelerini kullandı. 

 

“inanıyorum kötü günler geride kalacak”

Doğan Türk Birliği karşısında kalesinde gösterdiği performans ile taraflı tarafsız herkesin takdirini alan genç file bekçisi Kani Çeliker; “Bu galibiyetle inanıyorum ki kötü günler geride kalacak” dedi. Takımda henüz her şeyin tam olmadığının altını çizen Kani, “takım olarak her hafta oynayacağımız takımlara karşı hocamız bizi hazırlıyor, eğer çıkıp verilen taktikleri doğru yerde ve doğru zamanda uygulamayı başarırsak her maçtan evimize en azından boş dönmeyiz” dedi. 

Bu haber toplam 1820 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.