Bir sevindik, bir üzüldük

Bir sevindik, bir üzüldük

Türkiye U18 Bölgesel Şampiyonlarına katılan KKTC U18 Takımları maçlarına devam ediyor.

A+A-

Türkiye U18 Bölgesel Şampiyonlarına katılan KKTC U18 Takımları maçlarına devam ediyor. U18 Kızlar Bölge Şampiyonası için Kayseri'de mücadele eden ekibimiz üçüncü maçını kazanma başarısı gösterdi. Ekibimiz Şht. Kâmil Belediyespor karşısına çıktı ve 66-41 kazandı.

 

Erkek takımımızdan buruk veda: 68-66

U18 Erkek Milli Takımımız turnuvanın favori ekiplerinden Diltaş Eğitim Kurumları karşısında çok iyi mücadele ettiği maçta 68-66 kaybederek turnuvaya veda etti.

Kahramanmaraş'ta düzenlenen U18 Erkekler bölge şampiyonası grup maçında D grubu lideri Diltaş Eğitim Kurumları karşısında maça iyi başlayan ekibimiz başa baş mucade ettiği bu periyotu 18-14 geride kapattı. 2.çeyrekte de sahada çekişme ve heyecan vardı. Karşılıklı sayıların üretildiği bu çeyreği takımımız 35--33 geride kapattı.

3.çeyrekte hem pota altında hem dış sutlarda etkili olan gençlerimiz bu çeyreği 57-56 önde tamamladı. Final periyotunda ise tam bir heyecan fırtınası vardı. Son 5 saniyeye 2 sayı geride giren ve hücum kullanan takımımız iyi hücum etmesine rağmen top çemberin içinden çıkınca maçı 68-66 kaybeden taraf olduk ve U18 Erkek Milli Takımımız turnuvaya veda etti.

Bu haber toplam 1600 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.