“Bekleyiş içinde olmak güzel değil”

“Bekleyiş içinde olmak güzel değil”

Futbolda yeni sezonun ne zaman başlayacağı belirsizliğini korurken, hazırlıklarına kaldığı yerden devam eden bir diğer Süper Lig ekibi ise Girne Halk Evi.

A+A-

Haftada üç gün olacak şekilde çalışmalarını sürdüren Girne Halk Evi de diğer takımlar gibi sezonun bir an önce planlanmasını bekliyor. Takımın teknik sorumlusu Emre Perçinci, futbolun ne zaman başlayacağı çerçevesinde sürekli bir bekleyiş içerisinde olmanın güzel olmadığını, bir an önce duruma netlik kazandırılması ile planlamalarını yapmak istediklerini ifade etti.

 

Perçinci: Haftada üç gün çalışıyoruz                                                      

Girne Halk Evi teknik sorumlusu Emre Perçinci, çalışmalara haftada üç gün olacak şekilde devam ettiklerini, bu süre içerisinde de oyuncuların mağdur olmaması adına başkan ve yönetimin ödemeleri yaptığını belirtti. Perçinci, “Antrenmanlarımız haftada üç defa olacak şeklinde devam ediyor. Oyuncuların bu süreçte mağdur olmaması için başkanımız gerekli ödemelerini de yapıyor. Sonuçta herkesin bir ihtiyacı var ve başkanımız bu konuda yardımcı oluyor” ifadelerini kullandı.

 

“Bekleyiş içinde olmak güzel değil”

Takımda şu an için güzel bir hava olduğunu belirten Emre Perçinci, “Takımda şu an keyifli, güzel bir hava var. Sabırsız olması bizim için çok güzel. İstediğimiz bir çalışma ortamı var. Umarım takvim belirlenince durum daha da netleşir ve planlamamızı yaparız. Sürekli bir bekleyiş içinde olmak güzel değil, buna çözüm bulmak gerekiyor” dedi.

 

“Keyifli maçlar çıkaran bir GHE izlettireceğiz”

Takımın pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri kendileri ile birlikte çalıştığını, diğer günlerde oyuncuların kendilerine verilen programları uyguladığını belirten Perçinci, “Takıma takviye yapmayı plan açıklandıktan sonra düşünüyoruz. Takımın seviyesini yükseltebilecek bir veya iki oyuncuyu kadromuza katabiliriz. Özellikle tecrübeli isimlerin takımın iskeletini oluşturacak olması ve kendini ispatlamak için uğraşan gençlerden oluşan kadromuzla lig içinde çok keyifli maçlar çıkaran bir Halk Evi hissettireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

“Berkem’den vazgeçme nedenimiz…”

Bonservisi Cihangir’e verilen, dün itibarı ile Mesarya ekibi ile anlaşan ve bir dönem ilgilendikleri Berkem Nurdal ile ilgili de konuşan Emre Perçinci, oyuncunun baskılar sonucu daha fazla zarar görmemesi için bu transferden çekilme kararı aldıklarını da sözlerine ekledi.

 

Bu haber toplam 3526 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.