APOEL, Ajax ile eşleşti

APOEL, Ajax ile eşleşti

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda yer alan Kıbrıs ekibi APOEL, kendi sahasında 2-1 kaybettiği ilk maçta konuk olduğu Azerbaycan ekibi Karabağ’ı 2-0 yenerek Play-off turuna yükseldi.

A+A-

Turu geçen APOEL, Hollanda’nın köklü kulüplerinden, geçtiğimiz yıl organizasyonda yarı final oynayan Ajax ile rakip oldu.

İlk maçta deplasmanda Yunanistan ekibi PAOK ile 2-2 berabere kalan Ajax, kendi sahasındaki maçı 3-2 kazanarak Play-off turuna yükseldi ve APOEL ile eşleşti.

 

İlk maç Lefkoşa’da

APOEL ile Ajax eşleşmesinin ilk maçı 20 Ağustos Salı günü Lefkoşa, GSP Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmanın rövanşı 28 Ağustos Çarşamba günü Amsterdam’da Johan Cruijff Arena’da yer alacak ve gruplara yükselen ekipler netlik kazanacak.

Şampiyonlar Ligi’nde 2019 – 2020 sezonu grup kura çekimi 29 Ağustos Perşembe günü yapılacak.

 

bayrak.jpg

Bakü’deki maçta KKTC bayrağı açıldı

Karabağ ile APOEL arasında dün Bakü’de oynanan karşılaşmada tribünde KKTC bayrağı açıldı. Lefkoşa’da oynanan ilk maçta APOEL tribünlerinde açılan Ermenistan bayrağına konuk ekip tarafından büyük tepki gösterilmişti. Bu kez karşılaşmanın rövanşında tribünde Türkiye ve Azerbaycan bayrağının yanında KKTC bayrağı açıldı.

Bu haber toplam 1498 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.