Antrenörler AEFCA seminerine katıldı

Antrenörler AEFCA seminerine katıldı

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği (KTFAD), Avrupa Antrenörler Birliği tarafından Polonya’nın Varşova şehrinde düzenlenen 40. AEFCA (Alliance of European Football Coaching Association) seminerine katıldı.

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği (KTFAD), Avrupa Antrenörler Birliği tarafından Polonya’nın Varşova şehrinde düzenlenen 40. AEFCA (Alliance of European Football Coaching Association) seminerine katıldı. Seminere KTFAD Başkanı Süleyman Göktaş’ın yanı sıra danışman Birol Öztoycan, yönetim kurulu üyesi Ahmet Ogan ile 2018-2019 futbol sezonunda takımlarını şampiyon yapan teknik direktör ve antrenörlerden oluşan kafile katılım gösterdi. 12-15 Ekim tarihlerinde düzenlenen seminere Mağusa Türk Gücü ile Süper Lig ve Kıbrıs Kupası şampiyonluğu yaşayan teknik direktör Ali Oraloğlu, Göçmenköy ile 1. Lig şampiyonluğu yaşayan antrenör Nazım Aktunç ve iki yıl önce Cihangir ile Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası şampiyonu olan ancak sağlık sorunları nedeni ile o yıl seminere katılamayan teknik direktör Toygar Davulcu katıldı.

 

Allegri ve Houllier gibi isimler konuşmacı olarak yer aldı

40. AEFCA seminerine Avrupa’nın önde gelen teknik adamları katılarak eğitim verdi. Juventus ile önemli başarılara imza atan İtalyan teknik adam Massimilano Allegri’nin yanı sıra Liverpool ve Lyon gibi kulüplerde başarılar yakalamış Fransız teknik adam Gerard Houllier seminerde konuşmacı olarak yer aldı. Kafile ayrıca Polonya ile Kuzey Makedonya arasında oynanan 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme maçını da izleme fırsatı buldu.

 

Bu haber toplam 855 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.