Altıntaş’tan teşekkür ziyareti

Altıntaş’tan teşekkür ziyareti

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, akrobasi bisikleti (BMX) sporcusu Bora Altıntaş’ı kabul ederek görüştü.

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, akrobasi bisikleti (BMX) sporcusu Bora Altıntaş’ı kabul ederek görüştü. Geçtiğimiz ay içerisinde Atina’da düzenlenen yarışmada takımı ile birlikte şampiyonluk kazanan Altıntaş, 5 yıl önce Başkan Harmancı ile yaptığı görüşmeyi anımsatarak, başkanın kendisi ve arkadaşlarına bu sporu geliştirmeleri için imkan tanıdığını ve kendisine teşekkürü bir borç bildiğini söyledi.

 

Estonya’da dünyanın en iyileri arasında yer alacak

Gelecek Şubat ayında Estonya’da gerçekleştirilecek ve tüm ülkelerden dünyanın en iyi sürücülerinin katılacağı “simple session” organizasyonuna davet alan Altıntaş, bu konuda uluslararası sponsorların da desteğini aldığını belirterek, kendisini daha da geliştirmeyi ve gençlere de bu sporu sevdirmek için Haspolat’ta kurduğu spor merkezinde çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

 

Harmancı: Altıntaş’ın azmi ve başarısı bizleri gururlandırdı

LTB Başkanı Mehmet Harmancı ise Altıntaş’ın 5 yıl önce kendisine söylediği tüm hedeflere ulaştığını, böylesi azimli gençlerin herkesin gurur kaynağı olduğunu belirtti. Kendilerinin belediye olarak bu spor dalının gelişimi konusunda ellerinden gelen imkanları yarattıklarını belirten Başkan Harmancı, bundan sonraki süreçte de gereken desteği vermek ve imkanları geliştirmek adına çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1682 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.