Alp: “Heyecanlı bir lig geçiriyoruz”

Alp: “Heyecanlı bir lig geçiriyoruz”

Gönyeli Spor Kulübü antrenörü Ahmet Gürel Alp, son durumları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu

A+A-

KKTC Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Kadınlar Ligi ekiplerinden Gönyeli Spor Kulübü’nde antrenör Ahmet Gürel Alp takımın durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ligde oynadıkları 7 karşılaşmanın 5 tanesini kazanan Gönyeli olarak tek istemedikleri sonucu geçtiğimiz hafta Rauf Denktaş Üniversitesi karşısında aldıklarını belirten Alp, oradaki hatalardan dersler çıkararak daha çok çalışmaları gerektiğini ifade etti. Sezon sonuna kadar takımlar arasındaki güç farkının kapanabileceğine işaret eden deneyimli antrenör, heyecanlı bir lig geçirdiklerini vurguladı.

 

Alp: “Hatalardan dersler çıkarıp daha iyisi için çalışmalıyız”

“Sezonu geç açtığımız için sezon başındaki maçlarda oyun sistemi ve roller noktasında sıkıntılar yaşadık. Ancak haftalar ilerledikçe kendi oyunumuzu oturttuk ve hep planladığınız sonuçları alarak sahadan ayrıldık” diyen Alp, “İstemediğimiz tek sonucu geçtiğimiz hafta oynadığım Rauf Denktaş Üniversitesi maçında aldık. O maçta yaptığımız hatalardan dersler çıkarıp daha iyi olmak için çalışmalıyız” açıklamasını yaptı.

 

“Güç farkı sezon sonuna kadar kapanabilir”

“Ligde UKÜ dışındaki 3 takım GAÜ, RDÜ ve bizim denk güçler gibi görünüyor” diyerek sözlerini sürdüren Alp, “Ancak yine de UKÜ şampiyonluğun mutlak favorisidir diye öngörüde bulunmak hatalı olur. Aradaki güç farkı sezon sonuna kadar kapanabilir” dedi.

 

“Heyecanlı bir lig geçiriyoruz”

Ahmet Gürel Alp sözlerinde şöyle devam etti; “Bence heyecanlı bir lig geçiriyoruz. Çok tecrübeli oyuncularımız var. Onların yanına genç oyuncular ekleyip takımın ligdeki devamlılığını sağlamak hedefindeyiz. Bir Gönyelili olarak avlusunda büyüdüğümüz bu kulübün sadece futbol oynayan gençlere değil burada yaşayan her sporcuya hizmet etmesi gerektiğini düşünüyorum. Kadın basketbol takımını kurarken de bu hedefle yola çıktık.”

Bu haber toplam 1225 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.