Ali Hoca anılıyor

Ali Hoca anılıyor

Türk Ocağı Limasol Spor Kulübü’nün unutulmaz başkanları arasında yer alan merhum Ali Hoca ölümünün 10. yılında düzenlenen masterler turnuvası ile anılıyor.

A+A-

Özelde Türk Ocağı Limasol Spor Kulübü’ne genelde ise Kıbrıs Türk futboluna önemli hizmet ve katkıları olan, futbol aşığı, futbolla yatıp futbolla kalkan spor sevdalsı değerli spor adamı merhum Ali Hoca masterler anı turnuvasına Türk Ocağı masterleri, Girne masterleri, Düzkaya masterleri, Lapta masterlerinden oluşan dört takım katıldı.

Girne Belediyesi sponsorluğunda 16-18 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen merhum Ali Hoca masterler anı turnuvası Karaoğlanoğlu Orhan Dural Stadı’nda, Futbol Federasyonu’na bağlı hakemlerin yöneteceği karşılaşmalarda Düzkaya masterleri ile Lapta masterleri, Girne masterleri ile Türk Ocağı masterleri arsından oynanıyor. 2. Ali Hoca masterleri anı futbol turnuvasında final ve üçüncülük karşılaşmları 18 Temmuz Perşembe akşamı oynanarak turnuva tamamlanacak. 2. Ali Hoca masterleri anı futbol turnuvası final maçının ardından Ayandon Meyhanesi’nde düzenlenecek yemekli ödül töreninde takımlara ödüller merhum Ali Hoca’nın ailesinin de katılımı ile verilecek.

 

Bu haber toplam 868 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.