Alacaklarından feragat ettiler

Alacaklarından feragat ettiler

Yenicami teknik heyeti, yaşanan ekonomik sıkıntı çerçevesinde alacaklarından feragat etme kararı aldı

A+A-

SEZON SONUNA KADAR ÜCRET TALEP ETMEYECEKLER… Süper Lig ekiplerinden Yenicami’de A takım teknik sorumlusu Özgü Bayraktar, yardımcı antrenör İsmail Soydan ve kulübün Sportif Direktörü Ulus Nasıroğlu alacaklarından feragat etme kararı aldı. Bayraktar yaptığı açıklamada futbolcuların ödemelerinin aksamaması için sezon sonuna kadar herhangi bir ücret talep etmeyeceklerini belirtti


Etkisini gösteren yeni tip koronavirüs salgını, dünyada olduğu gibi ülkemizde de hem sağlık hem de ekonomik anlamda etkili oluyor. Spor da ekonomik yönden bu bağlamda sıkıntı yaşıyor. Dünyada kulüpler giderlerini azaltma adına maaş kesintilerine giderken, buna paralel olarak örnek bir davranış da ülkemizden geldi.

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Yenicami’de teknik heyet, ülkede ve özellikle sporda yaşanan ekonomik sıkıntılar çerçevesinde anlamlı bir harekete imza attı. A takım teknik sorumlusu Özgü Bayraktar, yardımcı antrenör İsmail Soydan ve kulübün Sportif Direktörü Ulus Nasıroğlu alacaklarından feragat etme kararı aldı.

 

Bayraktar: “Ücret talebinde bulunmayacağız”

Konu ile ilgili olarak SPORYENİ'ye konuşan Özgü Bayraktar, teknik heyet olarak sezon sonuna kadar alacaklarından feragat ettiklerini açıkladı. “Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıdan dolayı Kıbrıs Türk futbolu da daralmaya gidecek. Dolayısıyla kulüpler de bundan nasibini alacak” diyen Bayraktar, “Bizler bu işi gönül vererek yaptığımızdan dolayı en azından çorbada tuzumuz olsun istedik. Bizim sorumlu olduğumuz futbolcu kardeşlerimizin ödemelerinin aksamaması için sezon sonuna kadar herhangi bir ücret talebinde bulunmayacağız” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 2162 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.