1461 İskele Trabzon’dan Sadıkoğlu’na ziyaret

1461 İskele Trabzon’dan Sadıkoğlu’na ziyaret

Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) 1. Lig ekiplerinden 1461 İskele Trabzonspor heyeti İskele Belediyesi Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret etti.

A+A-

Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) 1. Lig ekiplerinden 1461 İskele Trabzonspor heyeti İskele Belediyesi Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette İskele Belediyesi Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun soyadının da yer aldığı 61 numaralı formayı da Başkan’a takdim etti.

 

Sadıkoğlu: “Kulüplerimize desteğimiz sürecek”

Geçtiğimiz yıl üst üste aldıkları galibiyetlerle bir üst lige yükselen 1461 İskele Trabzonspor kulübü Başkanı Tayfun Köksal bu başarıda katkısı olan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu bir kez daha teşekkürlerini sundu. Köksal, Sadıkoğlu’nun soyadının da yer aldığı 61 numaralı formayı da Başkan’a takdim etti. Tayfun Köksal öncülüğündeki 1461 İskele Trabzonspor Kulübü’ne teşekkür eden İskele Belediye Başkanı Sadıkoğlu, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da kulüplere katkılarının devam edeceğini söyledi. 1461 İskele Trabzon Spor Kulübü Başkanı Tayfun Köksal’a İskele Belediyesi’ni ziyaretinde Sporcu Sorumlusu Poyraz Dinç eşlik etti.

Bu haber toplam 1355 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.