“1 senelik emeklerimiz, zamanımız boşa gitti”

“1 senelik emeklerimiz, zamanımız boşa gitti”

Ülkemizin önemli ralli pilotlarından olan ve geçtiğimiz hafta sonu Marmaris’te düzenlenen Dünya Ralli şampiyonası (WRC) Türkiye ayağında katılan Kıbrıslı Türk Deniz Fahri, BC Vision Motorsport takımı ile yollarını ayırdığını açıkladı.

A+A-

Halit Dağ

Sosyal medya hesabından konu ile ilgili açıklama yapan tecrübeli pilot, yarış esnasında serviste aracı ile ilgili yapılan hatadan dolayı yarışa devam edemediğini ileri sürerek, matematiksel olarak şampiyonluk yarışını bundan dolayı kaybettiğini ve bütün bir yılın emeklerinin hiçe sayıldığını ifade etti.

Fahri, tüm bunların üzerine kendisi bir yıllık emeğinin boşa gitmesinden dolayı üzülürken takımın sahibinin ‘Emeklerimizin karşılığını aldık’ diyerek birinciliğe sevinme hakkının olmadığını belirterek, BC Vision Motorsport takımı ile artık bir bağının olmadığını açıkladı.

 

Fahri: “Ben kan ağlarken, takımın sahibi sevinç çığlıkları atamaz”

Deniz Fahri'nin sosyal medyada açıklamaları şu şekilde;

“Normalde böyle şeyler paylaşmam çünkü ben hayatta huzur arayan, huzur içinde yaşamayı seven ve öyle yaşayan birisiyim ama yaşadıklarımı herkese haykırmak istiyorum...

Büyük heyecanla geldiğimiz ve şampiyona için yaptığımız strateji’nin kalbi olan Marmaris’ten ne yazık ki hüsranla dönüyoruz.

İnsanoğlu üzüldüğünde ağlamak ister ya ama birde çok üzülürsün hissizleşirsin ve ağlayamazsın bile, işte tam da o…

Sebebi ise; Öğle servisine sapasağlam soktuğumuz arabamızın, serviste yapılan aptal bir hatadan dolayı arabanın düz yolda bile gitmesinin neredeyse imkansız olduğu bir vaziyette bize geri teslim edilmesi…

Nedeni ise; (teknik değil basit anlatım) Servis elemanları kontrol/değişim için söktüğü yürüyen aksam civatalarını sıkmayı unutmuş!

Sonuç: Şampiyonluk şansımızı matematiksel olarak kaybettik!

Dönüşü yok!

1 SENELİK EMEKLERİMİZ, ZAMANIMIZ BOŞA GİTTİ!

Açıklama; Oldu bir hata, biz de çok üzüldük!

Yok ama o kadar kolay değil!!

Ralli sporunu bu düzeyde yapabilmek için maddi ve manevi hayatımızdan çok büyük özveri verdik. Hayatımızda birçok şeyi erteledik veya yapamadık. Bunun karşılığı yoktur!

Evet, hata yapılabilir ama hatanın sonrasındaki tavır çok ama çok önemlidir!

(Ki günümüz Formula 1’inde iki saniyede 4 lastik değişimi ve 60-70 litre benzin konulurken, bizim 40 dakikalık serviste civata sıkılmasının unutulması hata olarak kabul edilemez o da ayrı mesele)

Eğer biz takımsak ve ben “BC Vision Motorsport” pilotuysam ve yarışı sizin yüzünüzden / sorumluluğunuzda olan bir şeyden tamamlayamamışsam ve bir senelik emeğim çöpe gitmişse; O takım ben kan ağlarken takımın sahibi 1. oldu diye sevinç çığlıkları atamaz, takımın sahibi de EMEKLERİMİZİN karşılığını aldık 1. olduk diyemez!

Ya bizim EMEKLERİMİZ?

Ayıptır günahtır!

İşte tam da bu sebepten artık “BC Vision Motorsport” ile uzaktan yakından alakam kalmadığını bildirmek isterim.”

Bu haber toplam 1688 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.