Zorlu randevu

Zorlu randevu

Yenicami iç sahada oynadığı 5 karşılaşmada henüz mağlup olmazken, Cihangir dış saha performanslarında henüz yenilgi yaşamayan tek takım konumunda.

A+A-

K-Pet Süper Lig’in 11’inci haftasında oynanacak olan karşılaşmalar arasında dikkat çekenlerden bir tanesi de zirve mücadelesi veren iki ekip olan Yenicami ile Cihangir arasında oynanacak. Haftanın kapanış maçı olacak olan bu mücadele pazartesi akşamı saat 18.00’de Atatürk Stadı’nda yer alacak. Her iki takım da ligde bugüne kadar oynadıkları karşılaşmalarda kendilerine üst sıralarda yer edindi. Yenicami iç sahada henüz mağlup olmazken, Cihangir dış sahada yenilmeyen tek takım konumunda. Yenicami iç sahada, Cihangir de dış sahada golcü kimliği ile dikkat çekmesinin yanı sıra kalelerinde az gol görmeleri ile de ön plana çıkıyor.

 

Yenicami içerde, Cihangir dışarda kaybetmedi

Bu önemli karşılaşma öncesinde her iki takımın 10 haftada sergilediği performanslara bakıldığında Yenicami iç sahada mağlup olmayan iki takımdan biri konumunda. Bir diğer takım ise Mağusa Türk Gücü. Cihangir ise dış sahada henüz yenilgi yaşamayan tek takım konumunda bulunuyor. Yenicami iç sahada oynadığı 5 karşılaşmadan 4 galibiyet ve 1 beraberlik çıkarırken, Cihangir dış sahada oynadığı 5 karşılaşmanın 3’ünü kazandı, 2’sinde ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

 

Hücum ve savunma performansları

İç saha performanslarına bakıldığında Yenicami evinde en fazla gol atan takımlar arasında Baf Ülkü Yurdu ile ikinci sırada yer alıyor. Siyah beyazlılar iç sahada oynadığı 5 karşılaşmada 15 gol kaydederken aynı zamanda kalesinde gördüğü 4 golle evinde kalesinde en az gol gören takım olarak 11’inci haftaya giriyor. Cihangir ise dış saha performanslarında en fazla gol atan takımlar arasında Mağusa Türk Gücü ile ikinci sırada yer alıyor. Mesarya ekibi deplasmanda oynadığı 5 karşılaşmada rakip filelere 11 gol gönderirken, kalesinde de sadece 5 gol gördü.

Bu haber toplam 2192 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.