Zirvede puanlar eşitlendi

Zirvede puanlar eşitlendi

Erkekler Bocce Ligi’nde 13. hafta karşılaşmaları oynandı. Sezonun en önemli maçında Tatlısu, rakibi Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’ni (UKÜ) 2-1 yendi.

A+A-

Erkekler Bocce Ligi’nde 13. hafta karşılaşmaları oynandı. Sezonun en önemli maçında Tatlısu, rakibi Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’ni (UKÜ) 2-1 yendi. Ligin zirvesinde bulunan iki takım da puanları eşitledi. İkili averajta üstün olan UKÜ, son hafta rakibi Deniz Plaza’yı yendiği taktirde şampiyonluğu göğüsleyecek. Tatlısu ise ligin son haftasında ligin iyi ekiplerinden Yakın Doğu Üniversitesi’ni (YDÜ) mutlak yenmesi gerekecek.

Gecenin ikinci maçında ise YDÜ, rakibi Deniz Plaza’yı 3-0 yenerek ligi üçüncü sırada bitirmeyi garantiledi. Ligin zirvesindekiler hariç diğer takımların hepsini 3-0’lık skorla yenen YDÜ, son haftada Tatlısu ile prestij maçına çıkacak. Lig dördüncülüğü için çekişen iki takım ÖZEV ve Darbazspor’u karşı karşıya getiren maçta ise gülen taraf 2-1’lik skorla Darbazspor oldu. Lige genç oyunculardan kurulu yeni bir ekiple katılan Darbaz, son hafta galip geldiği taktirde ligi dördüncü sırada bitirme şansını yakaladı. Son puan durumu şöyle:

bocce-puan,.jpg

Bu haber toplam 1319 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.