“Zevk veren bir takım olacağız”

“Zevk veren bir takım olacağız”

Kemal Yürekli ile Göçmenköy’ün başarısı için takımın başına getirilen Niyazi Özekmekçi vurguladı.

A+A-

Halit Dağ

K-Pet Süper Lig’e şampiyon olarak terfi eden Göçmenköy’de Kemal Yürekli ile birlikte teknik ekipte görev yapacak olan Niyazi Özekmekçi rakibe saygı duyan, disiplinli bir takım yaratmak istediklerini, yıllardan sonra Süper Lig’e çıkan takımlarının kalıcı olması gerektiğini vurguladı.

 

Özekmekçi: “Rakibe saygı duyan ve disiplinli bir takım yaratmak istiyoruz”

“Bize güvenen, inanan Göçmenköy yönetim kurulu, başkanı ve sponsorumuz Abdullah Uluçhan’a teşekkür ederiz. Savaşan, yenilgiyi kabul etmeyen, rakibe saygı duyan ve disiplinli bir takım yaratmak istiyoruz” diyen Niyazi Özekmekçi, “Ligde hedefimiz beşincilik ile sekizincilik arasında bir yer, kupada da yarı final oynamaktır” dedi.

 

“Kalıcı olmak istiyoruz”

Lige iyi başlamanın önemine değinen Özekmekçi, iyi yerli oyunculara sahip olduklarını belirtirken, “Gençlerimiz, yabancılarımız, tecrübeli futbolcularımızla iyi bir takım yaratacağız. Başkta Kemal Yürekli hoca olmak üzere, ben ligimize zevk veren, renk veren bir takım izlettirmeyi hedefliyoruz. Göçmenköyle oynayacak olan takımlar rahat olmamalı, bunu hep beraber başaracağız. Yıllardan sonra Süper Lig’e çıkan bir takım, artık kalıcı olmak istiyoruz”

 

Transfer çalışmaları

Transferde John Okoli ve Ömer Gül’ün tamamlandığını belirten Niyazi Özekmekçi, savunmaya Rahmi Çelik veya Mehmet Göktaş’ın düşünüldüğünü belirtti. Kaleci olarak da Ozanköy’ün deneyimli ismi Mehmetemin İlter’in gündemlerinde olduğunu belirtti.

Bu haber toplam 1235 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.