Zabit: “Büyük bir organizasyon”

Zabit: “Büyük bir organizasyon”

KKTC Boks Federasyonu Başkanı Yıltan Zabit, Pazar günü Fenerbahçe Boks Takımı ile KKTC Boks Takımı’nın yapacağı maç için hazırlıkların sonuna geldiğini açıkladı

A+A-

KKTC Boks Federasyonu Başkanı Yıltan Zabit, Pazar günü Fenerbahçe Boks Takımı ile KKTC Boks Takımı’nın yapacağı maç için hazırlıkların sonuna geldiğini açıkladı.

Ülke tarihinde ilk kez boksta büyük bir organizasyona imza atmanın gurur verici olduğunu belirten Zabit, 7 sporcu, 3 antrenör, 2 kulüp yöneticisi ve Türkiye Boks Federasyonu Merkez Hakem Kurulu başhakemlerinden 1 kişinin de organizasyonda görev almak için bugün adaya geleceğini söyledi. yarın sabah saat 11.00’de Kolan British Hospital’de yapılacak basın toplantısının ardından tüm sporcuların tam teşekküllü sağlık kontrolünden geçeceğini ve Pazar günü saat 17.00’de Atatürk Spor Salonu’nda organizasyona start vereceklerini belirten Zabit, kapıların 16.00’da açılacağını söyledi.

Pazar günkü organizasyonda maçların yanı sıra Dj Behiç performans, Seniha Kanatlı ve Melekleri, Ring Girls Show, Kangoo Jump Tülen Günaltın ve sürpriz dans showların da organizasyona farklı bir hava katacağını söyleyen Zabit, organizasyona herkesi davet etti.

Bu haber toplam 1820 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.