“Yuvama döndüğüm için mutluyum”

 “Yuvama döndüğüm için mutluyum”

Gençlik Gücü’nün deneyimli file bekçisi Raif Denktaş Pehlivan YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu

A+A-

Halit Dağ

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Gençlik Gücü’nde kaptan Raif Denktaş Pehlivan YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu. Çalışmaların yoğun gittiğinden bahseden deneyimli file bekçisi, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Pehlivan; “Yeni sezona teknik sorumlu Niyazi Göksun hocamız nezaretinde iyi hazırlanıyoruz. Tempomuz çok yoğun. Haftanın 6 günü antrenman ve hazırlık maçları ile çalışmalarının devam ediyor. Lige en iyi şekilde hazırlanıp, iyi bir şekilde başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.

 

“Gençlik Gücü’ne döndüğüm için mutluyum”

Geçtiğimiz yıllarda kaptanlığını yaptığı ve yuvam dediği Gençlik Gücü’ne tekrar döndüğü için mutlu olduğunu belirten Pehlivan, takımın başarısı için elinden geleni yapacağına dikkat çekti.

 

“İlk hafta kazanmak önemli”

Ligin ilk haftasında eski takımı olan Küçük Kaymaklı ile karşılaşacaklarını belirten Raif; “İlk hafta kazanmak moral motivasyon adına çok önemli biz de kazanmak için saha çıkacağız. Takımdaki tecrübeli isimler olarak genç arkadaşlarımız ile mücadele gücü yüksek ve pes etmeyen bir takım olmak istiyoruz. Bunu başararak ligde adından söz ettiren bir Gençlik Gücü izletmek hedefindeyiz” değerlendirmesini yaptı.

Bu haber toplam 1350 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.