“Yuvama döndüğüm için çok mutluyum”

“Yuvama döndüğüm için çok mutluyum”

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Gençler Birliği’ne Mağusa Türk Gücü’nden kiralık olarak geri dönen Şenol Şöför, transferi hakkında YENİDÜZEN’e konuştu.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Gençler Birliği’nin geçtiğimiz gün Mağusa Türk Gücü’nden Kadir Erol karşılığında transfer ettiği Şenol Şöför YENİDÜZEN’e düşüncelerini aktardı. Şöför, yuvasına döndüğü için çok mutlu olduğunu ifade etti.

 

Şöför: “Gençler Birliği için elimden geleni yapacağım”

Bir buçuk sezon sonra yeniden Gençler Birliği’nin yolunu tutan Şenol Şöför,  eski takımına tekrardan döndüğü için çok mutlu olduğunu söyledi. Şenol; “Yuvama döndüğüm için çok mutluyum. Transferin gerçekleşmesinde kolaylık sağlayan Mağusa Türk Gücü Başkanı Koral Bozkurt’a yine eski takımıma dönmem için uğraşan Başkan Rifat Berkel’e, Hasan hocama ve Erhan Dağgül’e teşekkür ederim. İskelenin hedefi doğrultusunda elimden gelenin fazlasını yapıp hak ettiği yere çıkmasına yardımcı olacağım. Daha sonra da sağlam bir şekilde tekrar takımıma döneceğim iki tarafa da hayırlısı olsun” dedi.

 

MTG’ye geri dönecek

Mağusa Türk Gücü’nün geçtiğimiz gün Kadir Erol’a karşılık takasta kullandığı Şenol Şöför, yarı dönem kiralık transfer olarak eski takımına geri dönmüştü. Oyuncu, ikinci devre de Mağusa Türk Gücü forması giyecek. Oyuncu, 2017-18 sezonun devre arasında kiralık olarak Binatlı’da oynamış, sonrasında Mağusa Türk Gücü’ne bonservisli olarak transfer edilmişti.

 

İmzayı attı

Eski takımına yeniden dönen oyuncu, dün federasyon binasına giderek imzayı attı. Oyuncu, 2019-2020 sezonun ilk devresinde Gençler Birliği’nde forma giyecek.

 

Foto: Arşiv

Bu haber toplam 1338 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.