Yüksek tempoda oynandı, kazanan çıkmadı: 3-3

Yüksek tempoda oynandı, kazanan çıkmadı: 3-3

AKSA Süper Lig'de haftanın önemli karşılaşması olan Yonpaş Dumlupınar - Cihangir maçı 3-3 sona erdi, ilk yarıya Yonpaş Dumlupınar, ikinci yarıya Cihangir damga vurdu.

A+A-

AKSA Süper Lig’in 6’ncı haftasında ligin güçlü ekiplerinden Yonpaş Dumlupınar, lider Cihangir’i konuk etti. Heyecan ve yüksek temponun yaşandığı maç 3-3’lük beraberlikle tamamlandı.

Maça hızlı başlayan taraf ev sahibi Yonpaş Dumlupınar oldu.  Sarı kırmızılılar, 11’inci dakikada genç oyuncusu Eray Vudalı ile 1-0 öne geçti. Golden sonra hız kesmeyen ev sahibi ekip 16’ncı dakikada Mehmet Altın ile farkı 2’ye çıkardı. 22’nci dakikada penaltı atışı kazanan ev sahibi ekip yine Mehmet Altın’ın golüyle skoru 3-0 yaptı ve ilk yarıyı 3-0 önde kapattı.

Mücadelenin ikinci devresine hızlı başlayan taraf ise Cihangir oldu. 51’inci dakikada Taner Bingöllü ile aradığı golü bulan konuk ekip, 57’nci dakikada farkı 1’e indirmeyi başardı. Bu kez beraberlik için yüklenen Cihangir, 60’ıncı dakikada penaltı atışı kazandı. Penaltı atışını kullanmak için topun başına geçen golcü oyuncu Mishali beraberliği getirdi.

Mücadelenin kalan bölümlerinde başka gol olmadı ve maç 3-3’lük beraberlikle bitti. Cihangir bu maçla birlikte 14 puana yükseldi ve 6’ncı haftayı da lider tamamladı.

Galibiyeti kaçıran Yonpaş Dumlupınar ise 10 puana yükselmiş oldu.

 

Penaltılar, kırmızı kartlar…

Yüksek temponun oynandığı ve 6 golün atıldığı karşılaşmada mücadelenin hakemi Kerem Eran iki kez penaltı noktasına gitti, hem Yonpaş Dumlupınar, hem de Cihangir kazandıkları penaltı atışını gole çevirmeyi başardı.

Maçta kırmızı kartlar da çıktı. Yonpaş Dumlupınar teknik direktörü Sedat Devecioğlu ve kaleci antrenörü Hüseyin Mertol maçın son bölümlerinde itiraz ettiği gerekçesiyle kırmızı kart gördü.


STAT: Dr. Fazıl Küçük Stadı

HAKEMLER: Kerem Eran*, Halil E. Canaloğlu**, Sabriye Atikoğlu**

 

Y. DUMLUPINAR

Türkkan Delideniz**

İsmail Tırlık **

Olcay M. Aykut**

Berke Zorba**

Mert Güçlücan**

(Dk.75 Tufan Gençay)**

Mehmet Altın**

Tahsin Kaya**

Jonathan Weston**

Eray Vudalı**

(Dk. 58 Burak Karabacak)**

Osman Şanverdi**

Turgut Kaan Çoban**

 

TD: Sedat Devecioğlu

 

CİHANGİR

Hasancan Celal*

Nurettin Gecekuşu**

Osman Şah**

Musa Şanlıer**

(Dk.75 Berhan Celme)**

Hakan Karacaoğlu*

(Dk.55 Muhittin Tümbül)**

(Dk.90 Hüseyin Tosun)

Selçuk Sergeç**

S. Lungelo Mishali**

Tacettin Köse**

Barkın Özaşık**

Taner Bingöllü**

Zihni Temelci**

 

TD: Emre Perçinci

 

GOLLER: Dk.11 Eray Vudalı, Dk.16 ve Dk.22 Mehmet Altın (P) (Y. Dumlupınar) Dk.51 Taner Bingöllü Dk.57 Musa Şanlıer, Dk.60 L. Mishali (P) (Cihangir)

Bu haber toplam 883 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.