Yoğun ilgi gördü

Yoğun ilgi gördü

THE American Elementary School yüzme yarışları gerçekleştirildi

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ)  Okullar Grubuna bağlı The American Elementary School eğitim programları kapsamında yüzme yarışları ve ardından madalya töreni gerçekleşti.

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Spor Kompleksi bünyesinde bulunan yarı olimpik yüzme havuzunda farklı sınıflar ve kategorilerde gerçekleşen yüzme yarışlarını veliler ve üniversite yetkilileri yoğun ilgi ile izledi.

Farklı yaş grubu ve kategorilerde düzenlenen yüzme yarışlarında dereceye giren minik yüzücülere madalyaları Girne Amerikan Üniversitesi Spor Sağlık Kültür Daire başkanı Türkay Akpınar ve diğer okul idarecileri tarafından takdim edildi.

Konuyla ilgili Amerikan Koleji’nden yapılan açıklamada, öğrencilerin; fiziksel ve bedensel gelişim için bilimsel temelli hazırlanan yüzme eğitim programlarının önemine de dikkat çekilirken, The American Elementary School beden eğitimi öğretmeni tarafından hazırlanan eğitim programlarının farklı yaş gruplarına ve bedensel gelişime göre hazırlandığı ifade edildi.

Bu haber toplam 1735 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.