Yıldızların hedefi yarı final

Yıldızların hedefi yarı final

Türkiye Yıldızlar Voleybol Grup Eleme Müsabakalarına katılacak olan KKTC Voleybol Federasyonu Yıldız Kız ve Yıldız Erkek Karmaları yarın sabah hava yolu ile Türkiye gidecek.

A+A-

Yıldız Kız takımımız müsabakalarını Karaman Eleme Grubu’nda, Yıldız Erkek Karmamız ise Mersin Silifke Grubu’nda oynayacak.

Yarın akşam saat 18.00’de gerçekleştirilecek olan kura çekimi neticesinde takımlarımızın gruplarda yapacağı müsabaka fikstürü belli olacak. Yıldız Erkek Karmamız grubunda Mersin, Adana, Konya ve Hatay takımları ile mücadele ederken, Yıldız Kızlarımız Konya, Karaman, Mersin ve Niğde birincileri ile mücadele edecek. Müsabakalar sonucunda gruplarında ilk sırayı alacak olan takımlar yarı finale yükselecek. Yarı final müsabakaları Mayıs ayında oynanacak.

Yıldız Erkek Takımı antrenörlüğünü Hasan Küdenler, Yıldız Kız Takımı antrenörlüğünü Serpil Kayalp’ın yaptığı kafilede 24 sporcu ve Alt Yapı Koordinatörü Erdinç Serdahoğulları bulunuyor. Kafile 15 Nisan Akşamı adaya dönecek.

 

Küçükler Adana yolcusu

Türkiye Küçük Erkekler Şampiyonası’na katılmak üzere KKTC Voleybol Federasyonu Küçük Erkek Karması 17 Nisan’da Adana’ya gidecek. Adana’da düzenlenecek olan Eleme Grubu müsabakalarında Mersin, Adana, Osmaniye, Gaziantep ve Hatay birincileri ile 5 karşılaşma yapacak olan Küçük Erkek Takımımız ilk 2 sıra içirişinde yer alması durumunda Mayıs ayında Kocaeli’nde düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası finallerinde yer alma hakkını elde edecek.

 

KKTC Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya, Türkiye’de mücadele edecek olan karmalarla ilgili açıklama yaptı. “Türkiye Şampiyonası’na katılacak olan yıldız ve küçük takımlarımızın her zaman olduğu gibi başarılı sonuçlara imza atacaklarına inancım tamdır” diyen Kaya şunları belirtti: “Yıldızlarımızdan yarı final vizesi küçük erkeklerimizden de final vizesi almalarını bekliyoruz. Yıllardır Türkiye şampiyonalarında elde ettiğimiz başarılı sonuçların bir kez daha yaşanacağına inanıyorum. Ülkemizi temsil edecek olan bütün takımlarımıza başarılar diliyorum.”

 

Kadınlar Süper Kupa finali 23 Nisan’da

KKTC Voleybol Federasyonu 18. Süper Kupa Kadınlar Finali 23 Nisan saat 19.00’da Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı’nda oynanacak. 2018-2019 sezonunda lig ve kupa şampiyonluğuna ulaşan Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) ile lig ve kupa ikincisi Doğu Akdeniz Üniversitesi’ni (DAÜ) karşı karşıya getirecek olan bu karşılaşma ile sezonun son kupası sahibini bulacak.

Bu haber toplam 1327 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.