Yıldızlarda işlem tamam

Yıldızlarda işlem tamam

Hamitköy, Yenicami’den son gol kralı John Ebuka Okoye ve Oladele Oshobe’yi renklerine bağladı.

A+A-

K-Pet Süper Lig’in yeni ekibi Hamitköy iki önemli transfer gerçekleştirdi. Kırmızı siyahlı ekip Yenicami’den son gol kralı John Ebuka Okoye’nin yanı sıra Oladele Oshobe’yi renklerine bağladı. John kiralık, Oladele bonservisli olarak Hamitköy’e transfer oldu.

 

John devre arasına kadar kiralık

Yenicami’nin yeni sezonda kadrosunda düşünmediği John ile birçok takım yakından ilgileniyordu. Hamitköy devreye girerek Yenicami ile yaptığı görüşmeleri olumlu sonuçlandırdı. Kulüpler arası görüşmeler neticesinde John Ebuka Okoye’nin ilk etapta devre arasına kadar kiralık transferi için anlaşma sağlandı.

 

Oladele bonservisli olarak alındı

Hamitköy’ün Yenicami’nden kadrosuna kattığı bir diğer isim ise Oladele Oshobe oldu. Geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde Girne Halk Evi’nde kiralık olarak forma giyen, yeni sezonda Yenicami’nin takımda düşünmediği bir diğer isim olan Oladele Oshobe’nin transferi de netlik kazandı. Hamitköy oyuncuyu bonservisli olarak transfer etti.

 

Haftaya takıma katılmaları bekleniyor

Yenicami forması altında Süper Lig şampiyonluğu yaşayan John Ebuka ve Oladele Oshobe, bu kez Hamitköy forması altında bir araya gelmiş oldu. Oyuncuların önümüzdeki hafta adaya gelerek takımın sezon hazırlıklarına dahil olması bekleniyor.

Bu haber toplam 1280 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.