Yıldızlar final vizesi arayacak

Yıldızlar final vizesi arayacak

Yıldız kız ve erkek voleybol takımları Türkiye Şampiyonası grup eleme müsabakaları için Mersin’e gidiyor

A+A-

23-27 Mayıs Tarihleri arasında Mersin de düzenlenecek olan Türkiye Yıldızlar Şampiyonası Grup Eleme müsabakalarına katılacak olan KKTC Voleybol Federasyonu Yıldız Milli Takımları bu sabah hava yolu ile Adana’ya gidiyor. Kafile daha sonra kara yolu ile Mersin’e geçecek.

Bu akşam saat 18.00’de yapılacak olan kura çekimi sonrasında müsabakalar 24 Mayıs Perşembe günü başlayacak. Yıldız erkek ve yıldız kız takımlarımız gruplarında 4’er müsabaka yapacak. Her iki takımımızda hedef her yıl olduğu gibi Konya’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası Finallerine yükselebilmek.

Yıldız Kız takımımız Konya ,Karaman, Mersin ve Niğde temsilcileri ile grup birinciliği için mücadele ederken Yıldız  Erkek Takımımız  Mersin, Adana ,Konya ve Karaman temsilcileri ile yine grup birinciliği için mücadele edecek. Hatırlanacağı gibi Yıldız Erkek takımımız 3 yıldır Türkiye finallerinde yer alırken, 2016 yılında Türkiye 9’unculuğu elde etmişti. Yıldız kızlarımız ise geçen yıl göstermiş olduğu başarıyı bu yılda göstererek yine final grubunda yarışma şansını arayacak. Kafile 27 Mayıs akşamı adaya dönecek.

 

Kafileler

Kafilede şu sporcular yer alıyor: Mehmet Şumrut, Faruk Talay, Ersan Öztürk, İsmail Arcan, Mertcan Avcil, Salim Eray, Oğuzhan Dağtekin, Halil Dal, Haluk Çakar , Oykan Derebey, Veli Bebek, Doğukan Dağtekin (Yıldız Erkek) Şerife Çakar, Eliz Demir, Türkan İnce, Göral Üregül, Ayten Özuğurlu, Bensu Çelebi, Şengül Kesken, Eda Hoşkara, Göksu Örs, Günay Mimar, Nesil Yıkıcı, Sıla Topbaş (Yıldız Kız)

Yıldız kız takımı antrenörlüğünü  görevini Serpil Kayalp , yıldız erkek takımı antrenörlüğünü Hasan Küdenler yapacak. Takımların koordinatörlük görevini Erdinç  Serdahoğluları  gerçekleştirecek.

 

Kaya: “Hedef finaller”

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan KKTC Voleybol Federasyonu Başkanı Enver kaya, hedefin Türkiye şampiyonası finalleri ve yapılabileceğin en iyisini yapmak olduğunu açıkladı. “Hedef belli, Türkiye Şampiyonası finalleri ve yapabileceğimizin en iyisini yapmak.” diyen Kaya, “Birçok kez yer aldığımız Türkiye Şampiyonası finallerine bir kez daha katılacak güçte ve inançtayız. Yıllardır nasıl başarmışsak bir kez daha bunu gerçekleştireceğiz. Hem erkek hem de kız takımımız bunu başaracak yetenek ve güçtedir. Allah yolumuzu açık eylesin.” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1824 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.