Yenicami’ye sponsor desteği

Yenicami’ye sponsor desteği

Yenicami Ağdelen Kulübü, G. Saydam and Co. İle sponsorluk anlaşması imzaladı

A+A-

Yenicami Ağdelen Kulübü, G. Saydam and Co. ile yeni sezonda hem U21 Takımı’nın hem de A Takım’ının sponsorluk anlaşmsı imzaladı. Lefkoşa’da G. Saydam and Co. Merkez binasında düzenlenen imza törenine Yenicami Kulüp Başkanı Kaan Kaner ve G. Saydam and Co. adına Göksel Saydam katıldı. Göksel Saydam toplantı sonrasında bir konuşma yaptı.

 

Saydam: “Umarım Yenicami şampiyonluk sevincini bir kere daha yaşatır”

G. Saydam and Co. kurucu ortağı Göksel Saydam konuşmasında, “Bugün atmış olduğumuz imza ile şirketimiz, Yenicami Ağdelen Kulübü başkanı ve yönetim kurulu huzurunda Kıbrıs sporuna katkıda bulunmak için sponsorluk anlaşması imzalamış bulunmaktadır” dedi. “Temennim sporun gençliğimize faydalı olması ve gençliğimiz kötü alışkanlıklardan korunmasıdır” diyerek sözlerine devam eden Saydam, “Elimizden geldiği kadar spora, aynı zamanda vakfımız vasıtası ile de birçok ihtiyaçlı öğrenciye olanaklar ölçüsünde katkılar yapmaktayız. Umudum bu sene de Yenicami’nin şampiyon olması ve bize o şampiyonluk sevincini bir kere daha yaşatmasıdır” ifadelerini kullandı.  

 

Kaner: “Vizyon ve hedeflerle başarılı olacağız”

Yenicami Ağdelen Kulübü Başkanı Kaan Kaner konuşmasında G. Sydam and Co. adına Göksel Saydam’a teşekkür ederken “Yenicami Ağdelen Kulübü’nün vizyon ve hedeflerine bağlı kalarak başarılı bir sezona imza atacağımızı düşünüyorum” dedi.

Bu haber toplam 1455 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.