Yenicami’de yeni dönem

Yenicami’de yeni dönem

Yenicami’de takımın başına Özgü Bayraktar getirildi. Bayraktar’ın yardımcısı İsmail Soydan ve kaleci antrenörü Hakan Derviş oğlu oldu. Teknik heyetle 5 yıllık sözleşme imzalandı

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Yenicami’de teknik heyet belirlendi. Sedat Devecioğlu’ndan boşalan teknik sorumlu görevine Devecioğlu’nun yardımcılığını yapan Özgü Bayraktar getirildi. Bayraktar’ın yardımcı antrenörlük görevini aktif futbolculuk yaşantısını noktalayan İsmail Soydan yapacak. Kaleci antrenörü ise Hakan Dervişoğlu olacak. Yenicami’den yapılan açıklamada teknik heyet ile 5 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu.

 

yak.jpg

 

Vehid: “Misyonumuz başarı ve sürdürülebilir yapı”

Yenicami Başkanı Ali Vehid yaptığı açıklamada Yenicami’nin misyonunun önümüzdeki dönemde de sürdürülebilir bir yapıyı devam ettirmek olduğunu ve bu doğrultuda da güvenilir bir ekip oluşturmak olduğunu vurguladı.

Vehid, Yenicami’nin yeni sezondaki hedefinin yine başarılara imza atarken sürdürülebilir yapısını devam ettirmek olduğunu söyledi. Vehid “Akademi’de şu an 330 öğrencisi bulunan Yenicami, ekonomik akıl çerçevesinde kurulan sağlam yapıyı sürdürüp A takımlara oyuncu yetiştirme misyonunu da sürdürecektir” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1753 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.