Yenicami’de testler başladı

Yenicami’de testler başladı

Yenicami Ağdelen Kulübü’nde yeni sezona yönelik çalışmalar devam ederken A takım oyuncuları bugün performans testine tabi tutuldu.

A+A-

Test ,Yakın Doğu Üniversitesi RA 25 Spor Salonu’nda yapıldı. Bugün kuvvete dayalı teste tabi tutulan oyunculara 9 Temmuz Salı günü dayanıklılığa yönelik test yapılacak. Sezon içerisinde dört tane test yapılması planlanırken, bu testler sezon öncesi, sezon başlamadan önce, devre arası ve sezonun sonunda olacak.

 

Bayraktar: “Sonuçlara göre takımın seviyesini arttırmayı planlıyoruz”

Yenicami Teknik Sorumlusu Özgü Bayraktar yaptığı açıklamada testin amacının oyuncuların salon uygulamalarını ne kadar uyguladıklarını görmek, hem de daha önceki verileri karşılaştırarak kuvvet programlarını ayarlamak olduğunu belirtti. Bugünkü çalışmanın kuvvete yönelik olduğunu, yarınki çalışmanın dayanıklılık temelinde bir çalışma olduğunu belirten Bayraktar, testlerin sonucuna göre takımın seviyesini arttırmayı planladıklarını aktardı.

 

Sezon açılışı 11 Temmuz'da 

resmi sezon açılışı 11 Temmuz Perşembe günü yapılacak.  Saat:18.30’da Yusuf Kaptan Sahası’nda Akademi sporcularının da katılacağı sezon açılışı yapılacak.

Bu haber toplam 1116 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.