YENİCAMİ Mİ? ÇETİNKAYA MI?

YENİCAMİ Mİ? ÇETİNKAYA MI?

Süper Lig'in 20'nci haftasında Yenicami ile GAÜ Çetinkaya karşı karşıya geliyor

A+A-

K-Pet Süper Lig'de 20'nci hafta bu akşam oynanacak olan Yenicami - GAÜ Çetinkaya maçıyla birlikte son buluyor. Atatürk Stadı'nda oynanacak derbi maçını her iki takım da kaybetmek istemiyor. Ligde şu ana kadar her iki ekibin de 40 puanı bulunuyor. Bu maçı kazanan ekip 43 puana ulaşacak ve ligde lideri olacak.Karşılaşmanın berabere bitmesi durumunda Yenicami bu haftrayı da lider olarak kapatacak. Bu zorlu karşılaşmayı tecrübeli hakem Fehim dayı yönetecek.

 

Ligde Çetinkaya, kupada Yenicami...

Kıbrıslı Türklerin en büyük rekabetlerinden biri olarak kabul edilen Yenicami - GAÜ Çetinkaya maçları oldukça heyecanlı geçiyor. İki ekip bu sezon 3'üncü kez karşı karşıya gelecek. Ligin ilk devresinde oynanan maçı GAÜ Çetinkaya 2-0 kazanmış ve ezeli rakibi karşısındaki galibiyet hasretini sonlandırmıştı. İki ekip arasında son oynanan karşılaşma ise geçtiğimiz Perşembe günü oynandı. Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası çeyrek finalinde eşleşen iki ezelli rakibin oynadığı ilk maçı Yenicami 2-1 kazanarak, rövanş maçı için büyük avantaj elde etmişti. 

 

Maçları gollü geçiyor...

Ligin 20'nci haftası kapanış maçında karşılaşacak olan Yenicami ile GAÜ Çetinkaya'da şüphesiz ki gözler golcülerde olacak. Hem Yenicami, hem de GAÜ Çetinkaya'nın maçları oldukça gollü geçiyor.  Yenicami son olarak ligde Lefke'yi 2-1, GAÜ Çetinkaya ise Yalova'yı 2-1'lik skorla geçmişti.

Bu haber toplam 1461 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.