Yenicami formasını teslim ettik

Yenicami formasını teslim ettik

Süper Lig takımlarının imzalı forması kampanyası kapsamında Yenicami formasını kazanan talihliye teslim ettik.

A+A-

Kıbrıs Türk sporuna yeni bir soluk kazandırarak en fazla referans gösterilen spor sitesi olan SporYeni'nin 1'inci yaşı dolayısıyla başlattığımız kampanya ile Süper Lig takımlarının imzalı formalarını taraftarlara hediye ediyoruz. Kısa bir süre önce çekilişini yaptığımız son şampiyon Yenicami'nin imzalı formasını okuyucumuz Ayşe Sinekçi'nin kazandığını sosyal medya aracılığıyla duyurmuştuk. Yenicami formasını kazanan okuyucumuza formasını teslim ettik. Okuyucumuza teşekkürlerimizi sunar, İmzalı Yenicami formasını güzel günlerde kullanmasını temenni ederiz.   

Kısa süre içerisinde bir başka Süper Lig takımının imzalı formasını çekilişe koyup, yine facebook sayfamızdan kazanan şanslı kişiyi açıklayacağız.

Siz de desteklediğiniz takımın imzalı formasını kazanmak istiyorsanız, facebook sayfamızdaki çekilişe katılıp, şansınızı değerlendirebilirsiniz. Çekilişe katılmanız için yapmanız gereken çok basit.

SAYFAYI BEĞEN

forma-kampanya.jpg

BU PAYLAŞIMDAKİ GÖRSELİN YORUM KISMINA FORMASININ ÇEKİLİŞİNE KATILMAK İSTEDİĞİN K-PET SÜPER LİG KULÜBÜNÜN ADINI YAZ VE İKİ ARKADAŞINI YORUMA ETİKETLE

Ve çekilişe katıl!

Nice birlikte yıllara...

 

Bu haber toplam 1993 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.