Yenicami eksiklere rağmen umutlu

Yenicami eksiklere rağmen umutlu

Önemli eksikleri olan Yenicami, Küçük Kaymaklı maçını kazanarak taraftara kendini affettirmek istiyor.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Yenicami, ligin 12’nci haftasında yarın Küçük Kaymaklı’nın konuğu olacak. Siyah beyazlılarda önemli eksikler olmasına rağmen taraftara kendilerini affettirmek adına umut hakim.

Son üç haftayı iki beraberlikle kapatan Yenicami’de Teknik Direktör Sedat Devecioğlu yaptığı açıklamada “Taraftara kendimizi affettirmek istiyoruz” dedi. “Son üç maçı değerlendirecek olursak, Mağusa Türk Gücü maçında kötüydük. Baf Ülkü Yurdu ve Cihangir maçlarında son dakikalarda ikişer puan kaybettik” diyen Devecioğlu, “Sakatlıklar canımızı sıkıyor. Geçen haftaki sakatlıklara Emin’in 4 hafta olmayacak olması da eklendi. Ayrıca geçen haftaki kadroya ek olarak girecek bir oyuncu yok” açıklamasını yaptı.

“Sakatlıklara rağmen mental açıdan çok iyi bir hafta geçirdiğimizi düşünüyorum” diyen Sedat Devecioğlu, “Kayıplardan dersler çıkardık. Lefkoşa derbisini kazanmak istiyoruz” dedi. Yenicami’de sakatlıkları süren Erbay ve Salih Güvensoy’a ek olarak Oladele Oshobe, Emin Atabek ve Mehmet Altın’ın bu maçta forma giymemesi bekleniyor.

Bu haber toplam 1470 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.